Ο ΟΦΗ μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του «Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων. Καθημερινά στις προπονήσεις δείχνουν ότι αλλάζουν προς το καλύτερο. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχω πει ότι για εμάς δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Πανιώνιο. Για μένα είναι σημαντικό ότι η ομάδα μας στα τελευταία τρία παιχνίδια παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Είμαι σίγουρος ότι και στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο οι παίκτες μου θα έχουν συνέχεια στην ανοδική πορεία και θα παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι. Φυσικά ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε βαθμό ή βαθμούς από το ματς της Κυριακής, γιατί μόνο υλοποιώντας έναν τέτοιο στόχο η ομάδα θα μπορέσει να ξεφύγει από τη θέση που είναι σήμερα. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων. Καθημερινά στις προπονήσεις δείχνουν ότι αλλάζουν προς το καλύτερο. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Και συνέχισε, μιλώντας για τις απουσίες του ΟΦΗ
Αναφερόμενος στις αρκετές απουσίες εν όψει Πανιωνίου είπε «Είναι μία πραγματικότητα και θα πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε με τις αναγκαστικές απουσίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντική για την ομάδα μας η νοοτροπία που πρέπει να δείχνουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή οι παίκτες που θα επιλεγούν θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιαστεί η ομάδα μας πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα ματς».
Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






