Ο Λεοζίνιο αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Γιώργου Παράσχου, καθώς συνέχισε και το απόγευμα της Τετάρτης τη θεραπεία του, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Αντίθετα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο Πίρσμαν επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ακολούθησε για πρώτη φορά από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους προσαγωγούς ασκήσεις με μπάλα.
Στα του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες της κρητικής ομάδας έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
* Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί μία πρωινή προπόνηση στις 11.
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τα οποία τιμώνται 15 και 20 ευρώ.
ΟΙ φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που βρίσκονται στην οδό Καντάνου ( δίπλα από τη Θύρα 9 του γηπέδου «Θόδωρος Βαρδινογιάννης») και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκονται στην οδό Ισαύρων.
Η Θύρα 5,6 έχουν κρατηθεί για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






