Με τον Μπουντιμίρ να σημειώνει τέσσερα γκολ και τους Κουτσιανικούλη και Χίμπλινγκερ να βρίσκουν επίσης δίχτυα, ο Εργοτέλης συνέτριψε με 6-0 τη Νίκη Σητείας, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Ηρακλείου για την περίοδο 2007/08.
Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε την ακόλουθη σύνθεση: Πόζα (46' Αθανασίου), Γιαλούσης, Κορδονούρης (35' Σαρρής), Χίμπλινγκερ (46' Πουλάκης), Κένεντι, Γραμμόζης (46' Γιακουμάκης), Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (55' Δρακούλης), Κοιλιάρας, Μπουντιμίρ (46' Μαυρουδής), Κεφαλούκος.
Πριν από το ματς, τιμητικές πλακέτες έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Φυγετάκης στον Νίκο Τζώρτζογλου, οι προπονητές Μπελιμπασάκης και Πατεράκης στον Νίκο Καραγεωργίου και ο αρχηγός Ρέστας Παναγιώτης τίμησε τον Εργοτέλη στο πρόσωπο του αρχηγού, Ντάνιελ Κένεντι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






