Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Θα περάσουμε...»

Βέβαιος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League παρά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Δεν πιστεύω πως θα αποκλειστούμε. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς, αλλά έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν παραιτούμαστε από την προσπάθεια για την πρόκριση. Μπορούσαμε να σκοράρουμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η Ανόρθωση αξιοποίησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες της», δήλωσε ο 44χρονος προπονητής. Όσο για το πέναλτι που ανέλαβε αυτοβούλως να εκτελέσει και αστόχησε ο Κώστας Μήτρογλου, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Στηρίζω τον παίκτη μου».

Βέβαιος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League παρά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Δεν πιστεύω πως θα αποκλειστούμε. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς, αλλά έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν παραιτούμαστε από την προσπάθεια για την πρόκριση. Είναι άσχημο το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αποτύχαμε. Θα πω ότι αποτύχαμε αν μείνουμε εκτός. Μπορούσαμε να σκοράρουμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η Ανόρθωση αξιοποίησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες της», δήλωσε ο 44χρονος προπονητής. Όσο για το πέναλτι που ανέλαβε αυτοβούλως να εκτελέσει και αστόχησε ο Κώστας Μήτρογλου, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Πήρε την πρωτοβουλία και καλά έκανε. Στηρίζω τον παίκτη μου».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, είπε: «Είναι η χειρότερη μέρα της ιστορίας του Ολυμπιακού. Κανείς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτά που έχουν γίνει, αλλά σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Όπως χάσαμε εμείς 3-0, έτσι μπορούμε να νικήσουμε στο Καραϊσκάκη».

Στον αντίποδα, στις τάξεις της Ανόρθωσης υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι. «Κερδίσαμε με 3-0 μια μεγάλη ομάδα και τα λέει όλα. Έχουν πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη. Τελείωσε ένα ημίχρονο. Στην Αθήνα έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, για να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά. Ο Ολυμπιακός θα βγει με όλα τα όπλα στον επαναληπτικό. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να οργανωθούμε και σε δύο βδομάδες, να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε μια πρόκριση για μας και για όλη την Κύπρο. Η εμπειρία του επαναληπτικού της Βιένης θα μας βοηθήσει. Σε αυτό το επίπεδο το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, θα βγει με όλα τα όπλα του στο γήπεδο του. Θα ήταν ψέμα αν πω ότι περίμενα το 3-0, αλλά πίστευα στη νίκη», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ στάθηκε και στη δύναμη του «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Στην έδρα μας μπορούμε να καταφέρουμε θαύματα. Με τη βοήθεια του κόσμου γράψαμε ιστορία. Δεν ήταν εύκολο για μένα και για τα παιδιά που είναι από τη Γεωργία. Ακόμη υπάρχουν προβλήματα εκεί. Όταν υπάρχει πόλεμος δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι διαφορετικό. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όσους ανθρώπους έχασαν τη ζωή τους».

Ο Τραϊανός Δέλλας με τη σειρά του τόνισε: «Συγχαρητήρια στον προπονητή στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου. Έχω αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη και ξέρω τι έδρα είναι. Πρέπει να αφήσουμε το σημερινό αποτέλεσμα εδώ και να συγκεντρωθούμε γιατί το κάθε λάθος πληρώνεται. Στη μέρα το καθοριστικό σημείο ήταν η απώλεια του πέναλτι για να φτάσουμε στη νίκη, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Ξέρουμε τι μας περιμένει στον επαναληπτικό», ενώ ο Γιάννης Σκοπελίτη επισήμανε: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να δείξουμε και στο Καραϊσκάκη καλό πρόσωπο, για να μην κινδυνέψουμε, όπως συνέβη στην Βιέννη με την Ραπίντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x