Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΕΚ 2-2 (Τελικό)

.

90' +4 Λήξη του αγώνα

94' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για την ΑΕΚ Ο Λαγός πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Μπασινά, έστρωσε στον Καφέ και ο τελευταίος με προβολή έγραψε το τελικό 2-2

92' Κίτρινη κάρτα στον Κρέσιτς για καθυστερήσεις

87' Αλλαγή για την ΑΕΚ Ο Καφές περνάει στη θέση του Πελετιέρι

79' Αλλαγές για τις δυο ομάδες Ο Τζαβέλας στη θέση του Χούτου και ο Παυλής στη θέση του Χουανφράν

77' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Πελετιέρι θα δεχτεί την πάσα από τον Λαγό στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασε που θα επιχειρήσει θα περάσει εκτός

71' Αποβλήθηκε ο Έβαλντ Λίνεν για έντονη διαμαρτυρία

71' Λάθος του Χετεμάι στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Χούτος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αλλά θα βρεθεί στο έδαφος χωρίς να πάρει το σφύριγμα του διαιτητή για την εσχάτη των ποινών

68' ΓΚΟΟΟΟΛ για τους γηπεδούχους. Ο Σκούφαλης έβγαλε στην κόντρα την ομάδα του, πάσαρε κάθετα μέσα στην περιοχή από τα δεξιά στον Μανιάτη, εκείνος γύρισε αμέσως στον Ντελούρα και ο Γερμανός με σουτ έκανε το 2-1

67' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ντελούρα στη θέση του Κοιλιάρα.

65' Σε γύρισμα, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κρέσιτς, κατευθυνόταν στα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έβγαλε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ..

64' Κεφαλιά γύρισμα του Κυργιάκου, ο Εντίνιο με πλασέ έβαλε το γκολ, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως φάουλ....

64' Πολύ καλό, γυριστό σουτ του Κυργιάκου μέσα από την περιοχή ο Κρέσιτς έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.

60' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Χετεμάι στη θέση του Ράμος.

58' ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ. Ο Λαγός έκανε τη σέντρα μέσα από την περιοχή και ο Σκόκο με ένα εκπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

56' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Απο εκτέλεση κόρνερ, ο Κυργιάκος έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή πάνω στα σώματα και ο επερχόμενος Μαϊστοροβιτς από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

51' Τα λάθη συνεχίζονται απο την ΑΕΚ και δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να βγάζει αντεπιθέσεις.

46' Έναρξη της επανάληψης

45+2' Λήξη του πρώτου μέρους

44' Σέντρα του Μπασινά από τα δεξιά, ο Κυργιάκος έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά και ο Κρέσιτς μπλόκαρε.

43' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Λάνγκαμπ στη θέση του Μπερτέ

39' Πολύ κακή ψυχολογία των παικτών της Ένωσης, που κάνουν πολλές λάθος μεταβιβάσεις και δίνουν τη δυνατότητα στον Πανιώνιο να βγει σε αντεπιθέσεις.

33' Πολύ καλή αντεπίθεση του Πανιωνίου, με τον Μάκο να περνάει και τον Σάχα, αλλά ο Ράμος έδιωξε προτού η μπάλα πάει προς το τέρμα.

33' Καλό σουτ του Εντίνιο σε απεύθειας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.

30' Κίτρινη κάρτα στον Σκόκο της ΑΕΚ.

26’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» βγήκαν στην κόντρα, ο Κοιλιάρας πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Μαϊστόροβιτς προέβη σε ένα τραγικό λάθος, ο Χούτος έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι και ο Κυργιάκος- στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε μέσα!

23' Ο Μπασινάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Κρέσιβτς με δέυτερη προσπάθεια μπλόκαρε.

19' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Πελετιέρι ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα, αλλα ο Εντίνιο δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα και κόπηκε

18΄ Τίποτα τιο ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

13' Καλή επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Ο Χουανφράν έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κουτσόπουλος έκοψε τελευταία στιγμή τη μπάλα, την ώρα που ο Μπλάνκο είχε πάρει θέση για σουτ.

9' Πολλές πάσες της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή, δεν μπορεί να ανοίξει χώρους.

4' Σέντρα του Λαγού, ο Κυργιάκος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν ανησύχησε τον Κρέσιτς.

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Κουτσόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ (43' Λάνγκαμπ), Μανιάτης, Κοιλιάρας (67' Ντελούρα), Μάκος, Νικολάου, Κουμορτζί, Σκούφαλης, Χούτος (79' Τζαβέλας)

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ράμος (60' Χετεμάι), Χουανφράν (79' Παυλής), Πελετιέρι (87' Καφές), Μπασινάς, Σκόκο, Λαγός, Εντίνιο, Μπλάνκο

ΓΗΠΕΔΟ: «Στάδιο Πανιωνίου ΓΣΣ»
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Σταυρίδης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Τρύφωνας (Κέρκυρας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x