Μεταγραφές τόσο για τη χειμερινή, όσο και για τη θερινή μεταγραφική περίοδο προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν, μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Marca».
«Το καλοκαίρι θα κάνουμε δυο-τρεις μεγάλες μεταγραφές σημαντικών ποδοσφαιριστών. Παράλληλα θα αποκτήσουμε και το Δεκέμβριο έναν-δύο νεαρούς παίκτες, για την επίθεση, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Δεν θα σκορπίσουμε τα λεφτά μας. Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά του συλλόγου», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας».
Παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τον προπονητή. «Όλα μεγιστοποιούνται σε αυτή την ομάδα. Επειδή χάσαμε δύο ματς στη σειρά κάποιοι είπαν πως είμαστε σε κρίση. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η ομάδα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στη σειρά. Έχουμε πολύ καλό υλικό κι έναν εξαιρετικό προπονητή».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






