Δραστηριότητες

100% Ηotel Show 2015 / 7-9 Φεβρουαρίου 2015, MEC Παιανία

Εκθεση αποκλειστικά για ξενοδοχεία με πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα.

Σε συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε στην Αθήνα, έγινε μια συνοπτική παρουσίαση όλων των θεμάτων, που αφορούν στη δεύτερη διοργάνωση της έκθεσης 100% Ηotel Show 2015.
Αρχικά η Μαργαρίτα Μανούσου, υπεύθυνη των εκδηλώσεων και των φιλοξενούμενων επισκεπτών (Hosted Buyers), για την έκθεση 100% Ηotel Show 2015, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες του ευρύτερου τομέα του τουρισμού, για την πορεία της έκθεσης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, τα ξενοδοχεία της Αθήνας γνωρίζουν τώρα την έκθεση και την υποστηρίζουν είτε με παροχή δωματίων για τη διαμονή των φιλοξενούμενων επισκεπτών είτε με την παροχή άλλων υπηρεσιών υποστήριξης. Η Aegean airlines, που είναι και ο πλατινένιος χορηγός, στήριξε σημαντικά τη διοργάνωση με την παροχή των εισιτηρίων για τους hosted buyers.
Τα 10 γραφεία που εκπροσωπούν οι hosted buyers που έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στο 100% Ηotel Show 2015, είναι ιδιαίτερα σημαντικά και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των ξενοδόχων αλλά και των τουριστικών πρακτόρων με τους οποίους έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ειδικό χώρο στο 100% Ηotel Show 2015.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x