Stoiximan Super League

Κέρκυρα: Κοιτάνε μπροστά

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των «Φαιάκων» μετά τη ισοπαλία με τον ΟΦΗ, παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου.

Για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα της Κέρκυρας δεν κατάφερε να πάρει το παρθενικό της τρίποντο στην μεγαλη κατηγορία και πλέον πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν στο στρατόπεδο των Φαιάκων, καθώς παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις κάτι γίνεται και η νίκη στο τέλος δεν έρχεται. Στο αγώνα με τον ΟΦΗ οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας απέδωσαν πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς όμως να καταφέρουν να φύγουν νικητές. Πάντως όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να έρθει η πρώτη νίκη καθώς η ομάδα του «μουστάκια» εχει δείξει πολύ καλά δείγματα και κάποια στιγμή οι παίκτες του σίγουρα θα βρουν το ρυθμό τους.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει άπαντες στο νησί των «Φαιάκων» να ξεπεράσουν τον αγώνα με τους Κρητικούς και να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και ο κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα και θα είναι δίπλα της και θα την στηρίζει κάθε στιγμή όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Και εδώ που τα λέμε αυτό εχει γίνει πολυτέλεια για τις ελληνικές ομάδες, πόσο μάλλον για ένα σύλλογο που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ εθνική μη έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.



Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x