Stoiximan Super League

Καλλιθέα: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Να ξεπεράσουν γρήγορα την ήττα από τη Χαλκηδόνα επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον «δικέφαλο του βορρά».

Μήνυμα για ηρεμία εν όψει του επόμενου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες απηύθυνε προς τους παίκτες της Καλλιθέας ο Τάκης Λεμονής. Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν το Σάββατο την ήττα με 4-2 από την Χαλκηδόνα στην Νεάπολη, ωστόσο δεν σκοπεύουν να σταθούν πολύ σε αυτό το παιχνίδι.
«Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτοσυγκέντρωση ώστε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή κάποιων φιλικών αγώνων. Για τον λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα νέων της Καλλιθέας την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο ενώ γίνονται προσπάθειες να γίνει μια ακόμη φιλική αναμέτρηση το Σάββατο με κάποια ομάδα Β’ Εθνικής.
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της ΠΑΕ, ο Κουτσοσπύρος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι τραυματισμοί των Ντραγκίσεβιτς και Γκεοργκίεφ δεν εμπνέουν καμία ανησυχία και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Εκτός προπονήσεων θα μείνει για κάποιες μέρες ο Αγγελόπουλος, που επέστρεψε σήμερα στην μονάδα του στην Πάτρα, με την διοίκηση να καταβάλει προσπάθειες να του εξασφαλίσει άδεια, ούτως ώστε να λείψει όσο τον δυνατόν λιγότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x