F1

Θέμα ωρών το διαζύγιο McLaren-Αλόνσο

Η συνεργασία του Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren διανύει τις τελευταίες ώρες ισχύος της. Ο Ισπανός πιλότος και ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρσία-Αμπάντ, επέστρεψαν από την Αγγλία, όπου είχαν συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου που «δένει» τις δύο πλευρές, δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωσή του. Η επισημοποίηση του διαζυγίου είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη και εντός της ημέρας (2/11), με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005 και του 2006 να είναι στη συνέχεια ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Formula 1. Ήδη η Renault δια στόματος του αφεντικού της, Φλάβιο Μπριατόρε, έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της να επανεντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο οδηγό

Η συνεργασία του Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren διανύει τις τελευταίες ώρες ισχύος της. Ο Ισπανός πιλότος και ο μάνατζέρ του, Λουίς Γκαρσία-Αμπάντ, επέστρεψαν από την Αγγλία, όπου είχαν συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου που «δένει» τις δύο πλευρές, δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωσή του. Η επισημοποίηση του διαζυγίου είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη και εντός της ημέρας (2/11), με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005 και του 2006 να είναι στη συνέχεια ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Formula 1. Ήδη η Renault δια στόματος του αφεντικού της, Φλάβιο Μπριατόρε, έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της να επανεντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο οδηγό.

Η συνέχιση της συνεργασίας Αλόνσο-McLaren ήταν αδύνατη μετά την ανοικτή ρήξη στην οποία είχαν έρθει οι δύο πλευρές μετά από όσα δήλωσε ο Ισπανός για το σκάνδαλο «Στίπνεϊγκεϊτ», αλλά και λόγω της κάθε άλλο παρά ομαλής συνύπαρξής του με τον Λιούις Χάμιλτον στην αγγλική ομάδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x