Άρης Ασβεστάς

12 χυδαίοι «φαταούλες» καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και στιγματίζουν τις ομάδες τους!

Οι 12 ευρωπαϊκοί σύλλογοι που δεν σεβάστηκαν τίποτα και κανέναν στο σπορ του λαού και των μεγάλων μαζών, πρέπει να απομονωθούν άμεσα από παντού! Γράφει ο Άρης Ασβεστάς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους.

Αυτοί είναι οι 12 σύλλογοι, οι θλιβεροί απατεώνες-ιδιοκτήτες των οποίων αποφάσισαν να καταστρέψουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας μια δική τους διεθνή διοργάνωση, όπου θα παίζουν πάντα μόνοι τους, ανεξάρτητα από την θέση που θα τερματίζουν στα πρωταθλήματά τους, με κλειστά πολυετή συμβόλαια και προσκαλώντας κάθε φορά 4-5 ομάδες για να συμπληρώνουν.

Απατεώνες τύπου Ανιέλι, Γούντγουορντ, Πέρεθ και άλλων, που δεν τους φτάνουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια έσοδα των ομάδων τους. Θέλουν κι άλλα, πιο πολλά, ακόμη περισσότερα, ατελείωτα!

Κολαούζοι, όπως η Τότεναμ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Ατλέτικο, που μπορεί να μην βγαίνουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Όχι, σου λένε! Θέλουμε να παίζουμε κάθε χρόνο στην κορυφαία και πιο πλούσια διοργάνωση! Με το ζόρι!

Οι συνέπειες; Γνωστές και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ…

Τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα απαξιωθούν, αφού κάποιοι άλλοι θα τα έχουν όλα εξασφαλισμένα!

Οι πλούσιοι θα γίνουν πολύ πλουσιότεροι και όλοι οι άλλοι θα κάθονται να κοιτούν.

Οι ίδιοι οι σύλλογοι που πρωτοστατούν σε αυτή την πρωτοφανή χυδαιότητα, θα στιγματιστούν για πάντα, ως οι ομάδες που δεν σεβάστηκαν τίποτα, δεν σεβάστηκαν τον ανταγωνισμό, τις ίσες ευκαιρίες για διάκριση σε όλους, δεν σεβάστηκαν τους φίλους του αθλήματος, δεν σεβάστηκαν το οργανωμένο ποδόσφαιρο, τις αρχές του, τις ομοσπονδίες, τις λίγκες, τους άλλους συλλόγους-γίγαντες που κρατούν αποστάσεις.

Η απληστία τους, τους οδήγησε σε ένα θλιβερό πραξικόπημα…

Κυρίως, όμως, δεν σεβάστηκαν τις ρίζες του σπορ. Ενός σπορ που στον ενάμισι αιώνα που παίζεται, είναι το σπορ του απλού λαού, της μεγάλης μάζας. Αυτοί θέλουν να το κάνουν το σπορ της μεγάλης μάσας. Της μεγαλύτερης που έγινε ποτέ!

Πέρα από τον Τσέφεριν, τις εθνικές ομοσπονδίες και τους υπόλοιπους συλλόγους, οφείλει να αντιδράσει ο κόσμος, οι φίλαθλοι, οι οπαδοί του σπορ. Και κυρίως οι οπαδοί των 12 ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πραξικόπημα. Ήδη σε πολλές περιπτώσεις αυτό γίνεται και μακάρι να εξαπλωθεί.

Νομικοί κύκλοι λένε πως αν η υπόθεση οδηγηθεί στα δικαστήρια, οι «12» έχουν μεγάλες πιθανότητες να δικαιωθούν, πατώντας στο διεθνές δίκαιο περί ελεύθερης αγοράς και ελεύθερου ανταγωνισμού.

Αν συμβεί αυτό, δεν πρέπει οι άνθρωποί του να το αφήσουν να αποτελέσει ταφόπλακα. Το ποδόσφαιρο δεν πεθαίνει. Μπορεί και χωρίς τους «12». Ας παίξουν μόνοι τους, αλλά απομονωμένοι από τους πάντες και τα πάντα, τόσο οι σύλλογοι όσο και οι παίκτες τους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x