Stoiximan Super League

«Κρούση» για Γιουσούφ Σιμσέκ

Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης βρίσκεται ο Γιουσούφ Σιμσέκ, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Hurriyet». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο λόγος της επίσκεψης του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Στέλιου Κατρακυλάκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο στη γειτονική χώρα ήταν για να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ακρίτες εξετάζουν την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ντενιζλισπόρ, Σουλεϊμάνου Χαμιντού.

Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης βρίσκεται ο Γιουσούφ Σιμσέκ, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Hurriyet». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι ο λόγος της επίσκεψης του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Στέλιου Κατρακυλάκη, το περασμένο Σαββατοκύριακο στη γειτονική χώρα ήταν για να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 33χρονο επιθετικό μέσο και αρχηγό της Ντενιζλισπόρ, που φέτος έχει αγωνιστεί 25 φορές και έχει πετύχει 10 τέρματα. Ο Σιμσέκ έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και έχει το στυλ του Βασίλη Τσιάρτα, μόνο που είναι δεξιοπόδαρος.

Ο παίκτης αποκάλυψε στη «Hurriyet» πως: «Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι συμφέρουσα. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μια και θέλω να γλιτώσω το στρατιωτικό. Αν τα βρουν οι ομάδες, μπορεί και την επόμενη εβδομάδα να μεταβώ στην Ελλάδα». Ωστόσο, στην ακριτική ομάδα γίνεται λόγος για «αλμυρή» περίπτωση, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα που χρειάζονται για την απόκτησή του.

Θέλει και Χαμιντού

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Ακρίτες εξετάζουν και την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ντενιζλισπόρ, Σουλεϊμάνου Χαμιντού. Για τον 35χρονο γκολκίπερ έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, αλλά υπάρχει διαφορά της τάξεως των 200 χιλιάδων δολαρίων.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x