Stoiximan Super League

Ο Αγρίτης στον Ηρακλή

Αυτό που εδώ και καιρό ήταν γνωστό, επισημοποιήθηκε. Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος πήγε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, βάζοντας υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. «Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα, τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας, που πίστεψαν σε εμένα», δήλωσε, εμφανώς ικανοποιημένος.

Αυτό που εδώ και καιρό ήταν γνωστό, επισημοποιήθηκε. Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος πήγε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, βάζοντας υπογραφή σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με χαρά, ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίων διετούς συνεργασίας με τον διεθνή επιθετικό, Ανέστη Αγρίτη".

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον «Γηραιό», ο Αγρίτης δήλωσε: «Αισθάνομαι απολύτως ικανοποιημένος από την κατάληξη της μετεγγραφής μου, καθώς έρχομαι σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα με υψηλές προοπτικές, όπως ακριβώς επιθυμούσα. Το γεγονός ότι αγωνίστηκα στο εξωτερικό με κάνει πιο ώριμο και έτοιμο αγωνιστικά, δίνοντάς μου εφόδια για τη συνέχεια της καριέρας μου. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τα πάντα, τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε εμένα.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x