F1

Μάσα: «Δεν περιμένω τη βοήθεια του Ράικονεν»

Καμία βοήθεια δεν περιμένει από τον Κίμι Ράικονεν ο Φελίπε Μάσα στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών. Ο Βραζιλιάνος πιλότος μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag» ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση τίτλος περνάει από τα χέρια του μιας και είναι μόλις ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Λιούις Χάμιλτον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καμία βοήθεια δεν περιμένει από τον Κίμι Ράικονεν ο Φελίπε Μάσα στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών. Ο Βραζιλιάνος πιλότος μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag» ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση τίτλος περνάει από τα χέρια του μιας και είναι μόλις ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Λιούις Χάμιλτον. «Εάν θα το έκανα εγώ ή όχι είναι εντελώς διαφορετικό από το τι θα κάνει ο Κίμι ή οποιοσδήποτε άλλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάσα και συμπλήρωσε: «Βρίσκομαι μέσα στο μονοθέσιό μου, είμαι αυτός που κερδίζει αγώνες ή κάνει λάθη. Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου».

Στη συνέχεια ο 27χρονος οδηγός της Ferrari αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον ομόσταυλό του, Κίμι Ράικονεν. «Δουλεύουμε μαζί και θέλουμε να στεφθεί η Ferrari Παγκόσμια Παρωταθλήτρια. Όμως δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Εάν είμαστε μαζί σε μια συνάντηση, φεύγει αμέσως μόλις αυτή τελειώσει». Κλείνοντας ο έμπειρος πιλότος υποστήριξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον Χάμιλτον και να πάρει το πρωτάθλημα: «Αν δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, δε θα βρισκόμουν στη Ferrari».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x