Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο σήμερα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν στερηθεί φέτος από την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ευρωπαϊκά ματς. Τα τελευταία χρόνια είχαν μάθει διαφορετικά με την ομάδα να συμμετέχει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αντιμετωπίζει τιε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Σε αυτή τη σεζόν τα μοναδικά ματς που θύμιζαν κάτι από τα παλιά ήταν αυτά με την Μπενφίκα και την Χέρτα.
Ο αποψινός αντίπαλος των πρωταθλητών μπορείνα μην έχει την «αίγλη», αλλά σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα είναι λάθος αν οι Πειραιώτες σκέφτονται ήδη τον επόμενο γύρο, την Μίλαν ή την Βέρντερ γιατί στο ματς αυτό η επιπολαιότητα μπορεί να κοστίσει ακριβά. Για να καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν θα πρέπει απόψε να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κρατήσουν ανέπαφη και την εστία τους. Η Σεντ Ετιέν ήρθε στην Αθήνα με φιλοδοξίες και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αφήσει τα περιθώρια στους Γάλλους να πιστέψουν ότι μπορούν.
Στα τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό. Εχουν δώσει δικαιώματα, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται το προφανές. Στο πρωτάθλημα όμως είναι δεδομένο πως δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, αφού νιώθουν ότι οι υποχρεώσεις τους έχουν ουσιαστικά τελειώσει. Η χαλάρωση είναι λογική. Στο σημερινό ματς όμως θα πρέπει να βρουν και πάλι ρυθμό, να προσφέρουν θέαμα, να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας και να ζεστάνουν τον κόσμο τους που περιμένει να δει και πάλι μετά από καιρό μία ωραία «παράσταση» από την ομάδα και μία μεγάλη νίκη.
Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






