Stoiximan Super League

Κονσεϊσάο: «Μου αρέσει εδώ, αλλά…»

Ευτυχής στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του και την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αισθάνομαι καλά εδώ, η ομάδα θέλει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά όπως είπα, θα πρέπει να μιλήσω με την οικογένειά μου», δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο. «Πολύ καλή η δουλειά του Σάντος, δεν είμαστε τυχαία πάνω από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ», πρόσθεσε. Στην προπόνηση της Βελέζ Σάρσφιλντ θα βρεθούν οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης.

Ευτυχής στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του και την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αισθάνομαι καλά εδώ, η ομάδα θέλει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά όπως είπα, θα πρέπει να μιλήσω με την οικογένειά μου», δήλωσε στον πορτογαλικό Τύπο.

Ο πολύπειρος δεξιός χαφ έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος και δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα άδικο ότι θα πρέπει να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση μέσω των play-offs. «Αν φτάσαμε σε αυτή τη θέση, το οφείλουμε στην πολύ καλή δουλειά του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είναι εξπέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να εξαιρέσουμε όμως την αξία των παικτών, που συνέθεσαν ένα ποιοτικό σύνολο. Δεν είναι σύμπτωση ότι βρισκόμαστε μπροστά από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω τους άλλους στην Ελλάδα», τόνισε και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως είναι άδικο να αρχίζουμε στα play-offs με προβάδισμα μόλις τριών βαθμών από τη Λάρισα μετά τη σεζόν που κάναμε. Είναι όμως σημαντικό ότι προκριθήκαμε στα play-offs και έχουμε καλές πιθανότητες επιτυχίας απέναντι στους αντιπάλους μας».

Ίβιτς: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των πλέι οφ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στον EXTRASport. Ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στους στόχους των «ασπρόμαυρων» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της παραπάνω διαδικασίας της Superleague. «Μαζί με τον φίλαθλο κόσμο μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, προκειμένου να τερματίσουμε μόνοι στη δεύτερη θέση», είπε μεταξύ άλλων.

«Από την αρχή της σεζόν είχαμε αντιληφθεί όλοι μας τη σοβαρότητα της προσπάθειας, όπως και τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο των αγωνιστικών κατορθώσαμε να εμφανίσουμε ένα ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Οταν ο ένας γνώρισε καλά το παιχνίδι του άλλου, τότε τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε: «Επαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ακόμη το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με έντονη προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ο ΠΑΟΚ να εδραιωθεί από τις πρώτες σχεδόν αγωνιστικές στη δεύτερη θέση. Κι εκεί θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε και μετά το τέλος των πλέι οφ. Μαζί με τον φίλαθλο κόσμο μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, προκειμένου να τερματίσουμε μόνοι στη δεύτερη θέση. Αυτό για εμάς θα είναι ό,τι καλύτερο».

Δεν σταματάει το «σαφάρι»

Στην προπόνηση της Βελέζ Σάρσφιλντ θα βρεθούν οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης. Οι δύο άνδρες ενδέχεται να στρέψουν στους Ντάριο Οκάμπο και Χοακίν Λαριβέι την προσοχή τους. Τον πρώτο δεν το είδαν στον τελευταίο αγώνα της αργεντίνικης ομάδας, ενώ τον δεύτερο τον ξέρει καλά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ από το πέρασμά του από την Κάλιαρι. Οι δύο παράγοντες του «Δικεφάλου» προσπαθούν να γνωρίσουν όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ώστε τα επόμενα χρόνια το έργο τους να είναι ευκολότερο. Μάλιστα, ο Βρύζας και ο Γεωργιάδης αναμένεται τη Μεγάλη Πέμπτη να έχουν συνάντηση με τον προπονητή Κάρλος Μπιάνκι, ο οποίος αναμένεται να τους προτείνει κάποιους παίκτες. Εξάλλου, οι δύο άνδρες αύριο θα παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Με απουσίες και την 30η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει πως έχει λύσεις στον πάγκο για μία ακόμη φορά. Στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Βερόν, ωστόσο επανέρχεται ο Βιεϊρίνια.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x