Stoiximan Super League

Παράσταση για ένα ρόλο!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ξάνθη για τη σεζόν 2008-09. Οι Ακρίτες παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο νίκησαν με 4-1 σκορ τον Ηρακλή παρουσιάζοντας στους φίλους της ακριτικής ομάδας που βρέθηκαν στα πηγάδια για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, μια παράσταση για έναν ρόλο. Μόλις στο 1’ της αναμέτρησης, ο Αγκάλι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους , επτά λεπτά μετά ο Σταθάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά τους. Την καλή του παρουσία στο παιχνίδι επαλήθευσε ο Κιντάνα γράφοντας το 3-0, με δυνατό σουτ στη γωνία του Μέλκα. Στην επανάληψη 4’ μετά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, ο Σουάνης με πλασέ έκανε το 4-0. Ο «γηραιός» το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-1 με τον Γιάντση διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Ξάνθη για τη σεζόν 2008-09. Οι Ακρίτες παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο νίκησαν με 4-1 σκορ τον Ηρακλή παρουσιάζοντας στους φίλους της ακριτικής ομάδας που βρέθηκαν στα πηγάδια για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, μια παράσταση για έναν ρόλο. Μόλις στο 1’ της αναμέτρησης, ο Αγκάλι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και επτά λεπτά μετά ο Σταθάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά τους. Την καλή του παρουσία στο παιχνίδι επαλήθευσε ο Κιντάνα γράφοντας το 3-0, με δυνατό σουτ στη γωνία του Μέλκα. Στην επανάληψη 4’ μετά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, ο Σουάνης με πλασέ έκανε το 4-0. Ο «γηραιός» το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-1 με τον Γιάντση διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς:

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν παρουσίαζε βαθμολογικό ενδιαφέρον, για καμία από τις δύο ομάδες , οι παίκτες της Ξάνθης εξέπληξαν τον κόσμο που βρέθηκε στα «πηγάδια» πετυχαίνοντας τρία γκόλ, μόλις, στα πρώτα 23’ του ματς.

Το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η Ξάνθη μπήκε στο παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, τα πόδια των παικτών της ακριτικής ομάδας «λύθηκαν» όταν ο Βίκτορ Αγκάλι μόλις στο 1’ (33ο δευτερόλεπτο) του παιχνιδιού κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Ξάνθη «έπιασε» στον ύπνο τον «γηραιό», ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει και στη συνέχεια δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέσα σε 23’. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους διπλασίασε, ύστερα από σέντρα του Κιντάνα, ο Σταθάκης με κεφαλιά στο 8’. Μόλις 15’ μετά, ο Κιντάνα συνεργάστηκε άψογα με τον Αγκάλι έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ κατάφερε να νικήσει τον Μέλκα, τον τερματοφύλακα των «κυανόλευκων». Με το γκολ που σημείωσε ο Αργεντίνος έκανε το 3-0 για τους Ακρίτες, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τον κανόνα αυτό επιβεβαίωσε η Ξάνθη που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ίδιο τρόπο που είχε μπει και στο πρώτο. Τέσσερα λεπτά μετά το σφύριγμα του κυρίου Παμπορίδη για την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σουάνης εκμεταλλευόμενος την σύγχυση στην άμυνα του Ηρακλή πλάσαρε ιδανικά τον Μέλκα, κάνοντας το 4-0. Στη συνέχεια οι Ακρίτες φαίνεται ότι «πάτησαν» φρένο. Το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλονικείς ήταν να μειώσουν το σκορ με πολύ όμορφο γκολ του Γιάντση, με σουτ από διαγώνια θέση διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Σουάνης(57' Ντοριβάλ), Μπέρτος, Κιντάνα(69' Κοτίτσας), Ποϊ, Σταθάκης, Παπαδόπουλος(64' Χασάνογλου), Ριζογιάννης, Ζουέλα, Αγκάλι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μέλκα, Ιωαννίδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Εξουζίδης, Ντιε(78' Κομβολίδης), Γκαρσία, Παπαστεργιανός, Γιάντσης(87' Βέλλιος), Κονέ(46' Καρλόπουλος), Επσταϊν

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x