Βερολίνο live

Πάνω από όλα άνθρωποι…

Πέρα από τους στόχους, τις διακρίσεις και τους τίτλους, απέδειξαν πως είναι άνθρωποι. Αντιπροσωπεία από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ του Βερολίνου επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Virchow», όπου νοσηλεύονται παιδιά που έχουν προσβληθεί από την επάρατη νόσο και τους πρόσφεραν λίγες στιγμές χαράς. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Τζανίρο Πάργκο και Τζος Τσίλντρες, από πλευράς Ολυμπιακού, μαζί με τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ντούσαν Κέτσμαν, από πλευράς Παναθηναϊκού, μοίρασαν δώρα και το χαμόγελο των θαυμαστών τους ήταν για τους ίδιους το καλύτερο δώρο.

Πέρα από τους στόχους, τις διακρίσεις και τους τίτλους, απέδειξαν πως είναι άνθρωποι. Αντιπροσωπεία από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ του Βερολίνου επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Virchow», όπου νοσηλεύονται παιδιά που έχουν προσβληθεί από την επάρατη νόσο και τους πρόσφεραν λίγες στιγμές χαράς. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Τζανίρο Πάργκο και Τζος Τσίλντρες, από πλευράς Ολυμπιακού, μαζί με τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ντούσαν Κέτσμαν, από πλευράς Παναθηναϊκού, μοίρασαν δώρα και το χαμόγελο των θαυμαστών τους ήταν για τους ίδιους το καλύτερο δώρο. Από τη μεριά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το νοσοκομείο επισκέφτηκαν οι Νίκος Ζήσης, Ζόραν Πλάνινιτς και Τράιαν Λάνγκτον, και από την Μπαρτσελόνα οι Τζιανλούκα Μπαζίλε και Ρότζερ Γκριμάου, ενώ την Ευρωλίγκα εκπροσώπησε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

«Για όλους μας είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε κι εκτός παρκέ την αγάπη μας για τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και να βοηθάμε με δώρα. Καταλάβαμε σήμερα τι είναι σημαντικότερο στη ζωή, όταν βλέπεις πως κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν πράγματα που εμείς θεωρούμε απλά. Πάνω από όλα είναι η υγεία», τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ αναφέρθηκε και στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Είναι τελικός για μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά, ελπίζουμε να μας βγουν όλα όσα έχουμε σχεδιάσει στο γήπεδο κα να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Τζανίρο Πάργκο δήλωσε: «Ζήσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση σήμερα. Ήμασταν κοντά στα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας», ενώ για το ντέρμπι της Πρωτομαγιάς είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και ήρθαμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Ο Τζος Τσίλντρες επισήμανε: «Περάσαμε ένα όμορφο πρωινό. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ και να δίνεις χαρά στα παιδιά. Αισθάνθηκα χαρά και μόνο που είδα τα παιδιά να χαμογελούν βλέποντάς μας. Θα έκανα τα πάντα για να τα δω να χαμογελούν», ενώ για το ματς δήλωσε: «Προσπαθούμε να έχουμε ηρεμία. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά και τώρα ήρθε η ώρα να βγούμε στο γήπεδο, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση για να πάρουμε την πρόκριση. Τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά. Είμαστε πεινασμένοι για τον τίτλο».

Ο Κώστας Τσαρτσαρής με τη σειρά του τόνισε: «Ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά και να δούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις», ενώ για τον αγώνα σημείωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε εμπειρίες, όπως έχουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όλοι γνωρίζουμε ότι αν νικήσουμε, θα είμαστε κοντά στον τίτλο. Δεν υπάρχει κανένας που να έχει πλεονέκτημα, το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να έχουμε θέληση και πάθος για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x