Μπάμπης Χριστόγλου

Μένει να δουμε αν προλάβουν

SportDay

Αυτά που συμβαίνουν φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό είναι ανεξήγητα. Υστερα από τόσο καιρό που παιδεύονται με τις μεταγραφές, τώρα θυμήθηκαν μετά τη συνάντηση αυτή ότι έχουν έναν προγραμματισμό να κάνουν. Τώρα κατάλαβαν ότι πρέπει να πάει σε πρώτη προτεραιότητα ο Νταρμπισάιρ και μετά ο αμυντικός. Αλλά με τον Λέτο και τον Μπομπό τι γίνεται; Πώς μπορεί να περνάει ο καιρός και ο προπονητής να μην ξέρει αν θα έχει αυτό το σημαντικό εργαλείο στα χέρια του; Μπορεί ο Νταρμπισάιρ να μείνει, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται με κάθε τρόπο παίκτη περιοχής.

Ο Μπομπό είναι ο αρχικός στόχος, αλλά την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός ψάχνει και εκείνος φορ και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν πάει να τον χτυπήσει. Καταλαβαίνω ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορεί να μην κινούνται τόσο καιρό. Σίγουρα σε αρκετά θέματα έχουν αλλάξει γραμμή πλεύσης, μια και έχουν δημιουργηθεί διαφορετικά δεδομένα. Ομως, δεν είναι δυνατό στα μέσα του Ιούνη, ενώ μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία, να είναι τόσο πίσω στις μεταγραφές και να αποφασίζει τώρα ποιες προτεραιότητες θα βάλει.

Τα πράγματα αυτά έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και πολλές μέρες. Εύχομαι πως αφού ξεδιάλυναν πρώτα ποιες προτεραιότητες θα βάλουν, να τελειώσουν σύντομα, διότι οι μέρες έχουν περάσει και το βέβαιο είναι ότι στην έναρξη της προετοιμασίας δεν θα είναι όλοι οι παίκτες παρόντες. Τώρα το στοίχημα είναι αν όσοι καινούργιοι έρθουν θα την προλάβουν έστω και λίγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x