Μπάμπης Χριστόγλου

Θέλει παίκτη περιοχής!

SportDay

Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Μπελούτσι και πήρε 5 εκατ. ευρώ. Τώρα θα πρέπει να τα σπρώξει χοντρά για τον Κάλστρομ και τον επιθετικό ώστε η ομάδα να είναι κάπως κομπλέ. Και πάλι θα λείπει ο αριστερός χαφ, όμως, στη θέση του Λέτο και του «Τζόλε».

Εκεί που πέρυσι ο Θρύλος είχε δύο επιλογές, φέτος έχει μία και αυτός από θέμα ταχύτητας μπαίνει σε μεγάλη συζήτηση, μια και ο Ζαϊρί είναι τεχνίτης, όχι όμως και γρήγορος. Αυτό που θέλω να επισημάνω, όμως, στη σημερινή στήλη έχει να κάνει με τον κεντρικό επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός με ένα φορ στο ρόστερ, δίχως να έχει το βαρύ κορμί, θα έχει πρόβλημα στο να παίξει ορθολογικά το 4-4-2. Ο Νταρμπισάιρ δεν είναι φορ και επιπλέον έχει και αυτό το πρόβλημα στους κοιλιακούς να τον ταλαιπωρεί. Ο Ντιόγο παίζει εξαιρετικά περιφερειακά, αλλά για να παίζει φουνταριστός σε κλειστές άμυνες δεν είναι ό,τι προτιμότερο. Απομένει και ο 3ος της παρέας, που είναι ο Μήτρογλου.

Αν ο Θρύλος θέλει να βγάλει τη χρονιά διεκδικώντας κάτι ουσιαστικό, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει παίκτη περιοχής που θα του κάνει τη διαφορά, ειδικά απέναντι στις κλειστές άμυνες, και ο οποίος θα είναι ικανός να τραβάει πάνω του την άμυνα. Οσο σημαντικό είναι να αποκτήσει χαφ, άλλο τόσο είναι και η απόκτηση του παίκτη περιοχής. Αν δεν προχωρήσει σε μια τέτοια μεταγραφή, προβλέπω πως θα υπάρξει πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x