Μπάμπης Χριστόγλου

Μαρέσκα και τα μυαλά στα κάγκελα

SportDay

Σπάνια βάζω το χέρι μου στη φωτιά για μεταγραφή. Για τον Ιταλό που πήρε όμως ο Ολυμπιακός είμαι έτοιμος να το κάνω. Εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον θεωρώ καλύτερο από όσους είχα ακούσει ότι ήθελε να πάρει ο Ολυμπιακός για τη θέση αυτή. Καλύτερο και από τον Κάλστρομ, που ήταν πιο ακριβός και πιο ντελικάτος. Εγώ, πάλι, είμαι με τους... αλήτες ποδοσφαιριστές - και ο Μαρέσκα είναι τέτοια περίπτωση. Και είναι τέτοια όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά σε όλα του.

Οσοι διάβασαν τη χθεσινή συνέντευξή του στη «SportDay» και τον Ανδρέα Κυριακόπουλο πιστεύω ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Ο τύπος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος ξέρει και πού έρχεται και τι πρέπει να κάνει και επειδή είναι Ιταλός θα προσαρμοστεί εύκολα και από την πρώτη μέρα. Αφήστε τα αγωνιστικά προσόντα του. Πασάρει καταπληκτικά, για κεντρικό χαφ σκοράρει αρκετά και όταν πρέπει να ρίξει και την κλοτσιά του το κάνει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Χώρια που είναι και τσαμπουκάς. Και τέτοιους ακριβώς μέσους χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Επιμένω και το ξαναγράφω: ο Μαρέσκα είναι καλύτερη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό από τον Κάλστρομ. Και ας ήταν σχεδόν τσάμπα ο Ιταλός σε σχέση με τα λεφτά που χρειάζονταν για να γίνει η μεταγραφή του Σουηδού. Η τιμή των δύο παικτών δεν λέει την αλήθεια. Αν ο Μαρέσκα κάνει 1 με 1,5 εκατ. ευρώ, τότε ο Κάλστρομ δεν κάνει με τίποτα 7 με 8. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός πήρε έναν πολύ καλό παίκτη σε τιμή ευκαιρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x