Μπάμπης Χριστόγλου

Αλήθεια, τι περιμένουν;

SportDay

Για τον Ολυμπιακό δεν πιστεύω ότι ήταν θετικό που το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν έγινε. Πέρα από το γεγονός ότι η «Ενωση» θα είχε απώλειες, όπως και ο Ολυμπιακός, το βάθος των «ερυθρολεύκων» θα μετρούσε λογικά περισσότερο. Το παιχνίδι αυτό θα μας έδινε τη δυνατότητα να δούμε μια πραγματική εικόνα του Ολυμπιακού.

Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά, τι λείπει και τι δεν λείπει, για να διαπιστώσουμε σε ποιο βαθμό είναι έτοιμος ο νταμπλούχος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη και έτσι όλοι μείναμε με μόνο κριτήριο τις εικόνες που υπάρχουν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι τόσο αξιόπιστο δείγμα. Εχουμε φτάσει στο παραπέντε του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και ακόμα η ομάδα ψάχνει για αριστερό χαφ και έχει έλλειψη από ένα φορ περιοχής.

Η πρόκριση έχει σχεδόν εξασφαλιστεί από το πρώτο ματς με τη Σέριφ, αλλά όλη την εβδομάδα που ακολούθησε δεν κουνήθηκε φύλλο. Τώρα αν περιμένουν στη διοίκηση και τη ρεβάνς για να δρομολογηθούν εξελίξεις ως προς τη μεταγραφική ενίσχυση, το πιθανότερο είναι να μείνουν με άδεια χέρια και να ψάχνονται την τελευταία στιγμή δίχως αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω αν αυτό το χαφ πρέπει να είναι ο Μαντσίνι ή οποιοσδήποτε άλλος. Ομως θα πρέπει να είναι σίγουρα καλύτερος από τον Λέτο και να μπορέσει να κάνει διαφορά στην αριστερή πλευρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x