Stoiximan Super League

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 (Τελικό)

.

90'+ 5': Λήξη του αγώνα

90': Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων

90' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Κόλτσης στη θέση του Μπάρκογλου

89': Ο Μπάλαμπαν βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή απο δεξιά, σούταρε δυνατά, όμως δε βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ

85' Κόκκινη κάρτα στον Κουμορτζί!: Ο μέσος του Πανιωνίου δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή έσπευσε να βγάλει μόνος του εκτός γηπέδου το... φορείο, μετά απο έναν τραυματισμό!

79' Κίτρινη κάρτα στον Μπράνκο: Ο μέσος του Λεβαδειακού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Γιάχο για την προηγούμενη φάση και "εισέπραξε" την κίτρινη κάρτα του διαιτητή

78' Κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί: Σκληρό μαρκάρισμα του Κουμορτζί στον Μουλόπουλο, στο κέντρο του γηπέδου.

77' Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Σκουφάλης μπαίνει στη θέση του Αναστασόπουλου

73': Ο Μασάδο πατάει δυνατά στην περιοχή του Πανιωνίου, πιάνει τη δυνατή κεφαλιά, αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!: Ο Μπάρκογλου με προβολή, μετά απο "κομπίνα" σε φάουλ και συρτή σέντρα του Μουλόπουλου στη μικρή περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλιτς!

70': Ο Ρεκόμπα αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως δεν μπορεί να νικήσει τον Μπλάζιτς, που αποκρούει με τα πόδια στο κέντρο της εστίας!

69' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!: Ο Μασάδο ανέτρεψε τον Νικολάου λίγο μέσα απο την περιοχή και ο Γιάχος έδειξε τη "βούλα"

68' Κίτρινη κάρτα στον Μασάδο: Ο αμυντικός του Λεβαδειακού μάρκαρε δυνατά τον Νικολάου

65' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Μπούσι παίρνει τη θέση του Σερτζίνιο

59': Ωραία πάσα στον Ρεκόμπα, δεξιά μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, εκείνος κοντρολάρει και σουτάρει με το αριστερό, όμως είναι αρκετά πλάγια και η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

58': Ο Κουμορτζί κάνει ωραία συρτή σέντρα απο δεξιά, ο Μασάδο επεμβαίνει τελευταία στιγμή στη μικρή περιοχή και προλαβαίνει τον Μπάλαμπαν που καραδοκούσε

57': Ωραία μπαλιά για τον Αγκάλι, που φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, όμως ο Μπέλιτς πέφτει με αυτοθυσία στα πόδια του, στη γωνία της μεγάλης περιοχής και αποσοβεί τον κίνδυνο.

55' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Ναπολεόνι περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου και σε αυτόν περνάει ο Πάουλο Κόστα

47': Ο Σερτζίνιο μπήκε απο αριστερά στην περιοχή του Πανιωνίου, γύρισε προς την εστία, όμως το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε με το δεξί πέρασε άουτ, απο το απέναντι δοκάρι του Μπλάζιτς.

46': Έναρξη του β' ημιχρόνου


45': Λήξη του ημιχρόνου - Ο Πανιώνιος έχει "εδραιώσει" την υπεροχή του και πιέζει πλέον τον Λεβαδειακό, που -αν και γηπεδούχος- δείχνει να ψάχνει περισσότερο τις αντεπιθέσεις. Καλό παιχνίδι και αρκετές φάσεις απο τις δυο ομάδες, με αξιοσημείωτο το πολλά σουτ έξω απο την περιοχή απο τους "κυανέρυθρους".

44': Φάση διαρκείας στα "καρέ" του Λεβαδειακού, η μπάλα φτάνει αριστέρα μέσα στην περιοχή στον Ρεκόμπα, το δυνατό σουτ του οποίου, όμως, περνάει άουτ απο το δεξί δοκάρι.

39': Εξαιρετικό "σόλο" του Ρεκόμπα, που περνάει τέσσερις αντιπάλους του, όμως "κόβεται" τελευταία στιγμή απο τον Ζησόπουλο. Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα φτάνει στον Μανιάτη, λίγο έξω απο την περιοχή, εκείνος πιάνει το δυνατό σουτ και στέλνει την μπάλα ψηλά έξω απο το αριστερό δοκάρι.

37': Ο Ρεκόμπα ελευθερώνεται ωραία έξω απο την περιοχή του Λεβαδειακού, πιάνει το δυνατό σουτ απο το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά απο το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός πιθανότατα "προδώθηκε" και απο τον κακό αγωνιστικό χώρο, στον οποίο αναπήδησε η μπάλα, πριν σουτάρει.

32': Φαλτσαριστή σέντρα του Μουλόπουλου απο δεξιά στην "καρδιά" της άμυνας του Πανιωνίου, εκεί πετάγεται ο Ναπολεόνι, που πιάνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει τη μπάλα αρκετά άουτ απο το δεξί δοκάρι του Μπέλιτς.

30' Κίτρινη κάρτα στον Σίμωση: Ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου μπήκε απο αριστερά στην περιοχή, ο Μπλάζιτς έπεσε στα πόδια του και εκείνος, με τη σειρά του, έπεσε για να "εκβιάσει" το πέναλτι. Ο διαιτητής κατάλαβε την πρόθεση του και τον τιμώρησε με κίτρινη για "θέατρο".

29': Σέντρα του Μουλόπουλου απο δεξιά, ο Μπάρκογλου πιάνει την κεφαλιά μέσα απο την περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μπέλιτς

28': Διαμαρτυρίες για πέναλτι απο τον Πανιώνιο, σε μονομαχία του Μασάδο με τον Σίμωση. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού φάνηκε να τραβάει στιγμιαία απο τη φανέλα τον παίκτη των "κυανέρυθρων".

27': Ο Κόλτζος κάνει μια κούρσα απο αριστερά, μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή του Πανιωνίου, όμως η συρτή σέντρα που κάνει δεν είναι καλή και καταλήγει στα χέρια του Μπέλιτς.

25': Αρκετά καλό το παιχνίδι μέχρι τώρα, με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν ανοιχτά. Ελαφρώς καλύτερος ο Πανιώνιος, θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε κάποια απο τις ευκαιρίες που δημιούργησε

20': Ο Κουμορτζί ξεμαρκαρίστηκε ωραία έξω απο την περιοχή, γύρισε προς το τέρμα και σούταρε δυνατά με το δεξί, αλλά ο Μπλάζιτς έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα.

18': Ο Ρεκόμπα κοντρολάρει τη μπάλα αρκετά έξω απο τη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού, επιχειρεί εν στάσει ένα εξαιρετικό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο και στέλνει την μπάλα λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Μπλάζιτς.

16': Ο Ναπολεόνι βγάζει "γλυκιά" σέντρα απο δεξιά, ο Αγκάλι πετάγεται στην πορεία της μπάλας, αλλά η προβολή που κάνει δεν είναι αρκετή για να τη φτάσει και να τη στείλει στα δίχτυα.

15': Ο Ρεκόμπα βγάζει ωραία μπαλιά στον Μπάλαμπαν στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του Κροάτη είναι κακό και μπλοκάρεται εύκολα απο τον Μπλάζιτς.

14': Ο Ρεκόμπα κινείται ωραία έξω απο την περιοχή του Λεβαδειακού, "αδειάζει" δυο αντιπάλους, αλλά το σουτ που επιχειρεί απο το ημικύκλιο της περιοχής είναι αδύναμο και περνάει λίγο έξω απο το δεξί δοκάρι.

9' Κίτρινη κάρτα στον Κόλτζο: Ο αριστερός μπακ του Λεβαδειακού μάρκαρε δυνατά τον Αναστασόπουλο και δέχθηκε την πρώτη κάρτα του παιχνιδιού

4': Εκτέλεση φάουλ απο τον Μπάλαμπαν χαμηλά στο δεξί δοκάρι, περνάει άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Μπλάζιτς

1': Πριν συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Πανιώνιος φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Σίμωση, που βρέθηκε απέναντι απο τον Μπλάζιτς -μετά απο λάθος του Μασάδο- εξουδετερώθηκε σε κόρνερ απο τον Βόσνιο τερματοφύλακα

1': Ξεκίνησε το παιχνίδι

Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο της Λειβαδιάς, στο πλευρό του Πανιωνίου και αρκετοί φίλοι του, εκδρομείς απο την Αθήνα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Κόλτζος, Μουλόπουλος, Μασάδο, Σερτζίνιο, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Αγκάλι, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Κουμορτζί, Σίμωσης, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Τζαβέλας

Γήπεδο: Λειβαδιάς

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Γενναίος, Ακρίβος (Αθήνας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x