Μπάμπης Χριστόγλου

Ο «Τόρο» παίζει και σέντερ φορ

SportDay

Οταν ο Ολυμπιακός με μισή ομάδα και με έναν Τοροσίδη καταφέρνει να παίρνει δύο απανωτά παιχνίδια σε Τούμπα και σε ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, τότε δεν μπορεί παρά να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Εγραφα προχθές ότι εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» κατορθώνουν κάτω από αυτές τις συνθήκες να κρατιούνται ζωντανοί με νίκες, δεν θα είναι απλώς μέσα στο κυνήγι του τίτλου, αλλά θα είναι το πρώτο φαβορί.

Η ΑΕΚ ήταν καλή, καλύτερη από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Βασίλης Τοροσίδης την κέρδισε μόνος του. Με μια κεφαλιά-κανονιά και με το δεύτερο μαγικό γκολ, το οποίο αν το είχε πετύχει κανένας Βραζιλιάνος, σήμερα θα παραμιλούσαν όλοι. Τον «Τόρο» τον έχουμε δει να παίζει σε πολλές θέσεις, χθες τον είδαμε να παίζει και σέντερ φορ και ήταν πραγματικά υπέροχος.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «καθαρίσει» ήδη με Αλκαζάρ, Τούμπα, ΟΑΚΑ, έδρες στις οποίες πέρυσι είχε πάρει πέντε πόντους, φέτος έχει εννέα. Ετσι κατάφερε να υπερκαλύψει το χάντικαπ που δημιουργήθηκε από την γκέλα του με την Καβάλα και τώρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει από την έδρα της ΑΕΚ, η οποία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Ακόμα και έτσι ο Θρύλος είναι ζωντανός, είναι εδώ, επιβιώνει και θεωρώ πως με βάση το πρόγραμμα και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός περιμένει τώρα να επιστρέψουν τα μεγάλα του ατού για να είναι πλήρης και να δείξει τι πραγματικά είναι ικανός να καταφέρει. Ο Ολυμπιακός, αν η ΑΕΚ νικήσει ή αναδειχθεί ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό, θα βγει μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x