Μπάμπης Χριστόγλου

H πρωτιά και η κούραση

SportDay

Η νίκη ήταν το ζητούμενο στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο, αλλά είναι φανερό πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει και εξοικονόμηση δυνάμεων και συντήρηση στους ποδοσφαιριστές που αυτές τις μέρες με τις τόσες ελλείψεις έχουν τραβήξει πολύ μεγάλο κουπί. Ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας που πέρασε, Βασίλης Τοροσίδης, ήταν επόμενο μετά τα ματς που έκανε να παρουσιαστεί κατάκοπος και ταλαιπωρημένος, ενώ για τη χθεσινή νίκη μεγάλο μερίδιο πρέπει να πιστωθεί ο Ντιόγο που έκανε πολλή βρόμικη δουλειά και κατάφερε να βγάλει και την ασίστ στο γκολ του Ζαϊρί.

Σε τέτοια ματς περιμένω τουλάχιστον οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται να γίνονται γκολ, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να τα διαχειρίζονται πιο άνετα και δίχως τη θηλιά στον λαιμό. Ο Πανιώνιος έδειξε χθες ένα καλό πρόσωπο, ήταν ανταγωνιστικός και ευτυχώς που και ο Αντώνης Νικοπολίδης όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα για να κρατήσει το «μηδέν» πίσω.

Πάντως είναι προφανές πως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πλέον η διαχείριση της κόπωσης και των απανωτών παιχνιδιών είναι ένα από τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Ζίκο, που σταδιακά πάντως αρχίζει να περνάει -αν και είναι νωρίς ακόμα- ορισμένα πράγματα από τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και είναι ο Παναθηναϊκός αυτός που πρέπει να κερδίσει για να μείνει μόνος μπροστά, ή να πάρει τουλάχιστον ισοπαλία για να μείνει συγκάτοικος με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x