Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ 'ηρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας. Το τελικό σκορ είναι ενδεικτικό των λιγοστών ευκαιριών που σημειώθηκαν. Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένουν οι δύο ομάδες. επισήμασε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Δώνης.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας.

Το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό των λιγοστών ευκαιριών που σημειώθηκαν. Σε δεινή βαθμολογική θέση παραμένουν οι δύο ομάδες. Ακυρώθηκε γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο 22'. Σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε από τον βοηθό ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. «Μας αδίκησε η διαιτησία» επισήμασε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Δώνης.

Ο αγώνας:

Οι δύο βαθμοί του Ατρόμητου, όπως και οι πέντε του ΠΑΟΚ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Σουπερ Λίγκας, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στα όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής στο «χορτάρι». Η νίκη και κατά συνέπεια το «τρίποντο» ήταν ο βασικός στόχος και των δύο στο σημερινό παιχνίδι.

Για θέαμα ούτε λόγος, ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ο Φερνάντο Σάντος συμπλήρωσε με το ζόρι αξιοπρεπή αποστολή, με τις απουσίες μεταξύ άλλων των Αμπουμπακάρι, Βιτόλο, Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς να είναι ενδεικτικές του προβλήματος.

Οι αλχημείες για την κατάρτιση ενδεκάδας επιβεβλημένες. Η χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια -στα χαρτιά τουλάχιστον- στη θέση του σέντερ φορ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η πρώτη και μοναδική κλασική ευκαιρία του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 22’, όταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έστειλε με όμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Γκολ που τελικά δεν μέτρησε ποτέ. Σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε από τον βοηθό ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε στα ίδια επίπεδα μετριότητας, με τις κινήσεις των προπονητών στην σκακιέρα να μην αλλάζουν το παραμικρό στην εικόνα του αγώνα. Έπρεπε να περάσουν αρκετά λεπτά για να ταρακουνηθούν οι φίλοι των δύο ομάδων που επέλεξαν το βράδυ της Κυριακής να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο ματς από τις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Στο 70' ο Φαβάλι πλάσαρε στο κενό τέρμα του ΠΑΟΚ, αφού νωρίτερα είχε εξουδετερωθεί ο Χαλκιάς, με τον Μαλέζα να διώχνει -σωτήρια την τελευταία στιγμή- την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Αρκετά αργότερα, στο 87’ ο Φαβάλι ελίχθηκε από τα αριστερά, όπως επιτίθεται ο Ατρόμητος, σέντραρε την κατάλληλη στιγμή, ο Σαρμιέντο όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει ψηλά αουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (88’) ο Αραμπατζής δοκίμασε το πόδι του από μακριά, χωρίς αποτέλεσμα, και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπλένχιο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Αναστασάκος, Τάτος.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Σαβίνι, Φωτάκης, Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Λίνο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x