F1

Το αντίο του Κίμι

Να αποχαιρετίσει τη Ferrari με ένα καλό αποτέλεσμα θέλει ο Κίμι Ραϊκόνεν, στον τελευταίο του αγώνα με τη σκουντερία.

Ένα καλό αποτέλεσμα θέλει να κάνει ο Κίμι Ραϊκόνεν, στο τελευταίο του Γκραν Πρι με την ομάδα της Ferrari. Ο Φιλανδός ήταν για 3 χρόνια μέλος της σκουντερία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα το 2007 και θέλει να αποχαιρετήσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε,

Ήρθε η ώρα να πω αντίο, στους ανθρώπους της Ferrari, που τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύαμε μαζί. Είμαι περήφανος για αυτά που καταφέραμε να πετύχουμε. Ο αγώνας του Άμπου Ντάμπι, θα είναι ο τελευταίος μου με τη Ferrari και όπως συνήθως θα κάνω οτι καλύτερο. Θέλουμε να τερματίσουμε τη χρονία με ένα καλό αποτέλεσμα

Η Ferrari, χρειάζεται το καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του Άμπου Ντάμπι, καθώς διεκδικεί την τρίτη θεση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών απο την McLaren. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά.

Ο Φιλανδός πιλότος ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, προτάσεις έχει απο την McLaren , αλλά και απο τη Williams, ενώ πιθανό είναι να ασχοληθεί με το ράλι.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x