Μπάμπης Χριστόγλου

Φαινόταν πως ερχόταν η στραβή

SportDay

Αυτά στον Ολυμπιακό έπρεπε να τα περιμένουν. Εδώ και μέρες η ομάδα φαίνεται σκασμένη, αλλά ο προπονητής δεν έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κάνει ροτέισον και να μπορέσει να φρεσκάρει την ομάδα. Την κύρια ευθύνη γι’ αυτό την έχει η διοίκηση και ασφαλώς ο προηγούμενος προπονητής, ο οποίος δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τις λύσεις που έπρεπε. Μπορεί ο Ολυμπιακός να στάθηκε όρθιος στα προηγούμενα ματς, χάρη στη θέλησης και την ψυχολογίας, αλλά ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα γινόταν η στραβή.

Κι επισήμανα και χθες πως η άμυνα αρχίζει να εμφανίζει ρωγμές, διότι δέχτηκε γκολ για 3ο σερί παιχνίδι. Κι έτσι φτάσαμε για πρώτη φορά φέτος να δεχτεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση τρία γκολ από μια ομάδα Β’ Εθνικής, όπως είναι ο Πανσερραϊκός, Η ζημιά που έγινε απ’ αυτό το παιχνίδι είναι διπλή, γιατί πέρα από την απώλεια ενός στόχου όπως είναι το Κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για το Περιστέρι. Από την άλλη, για το χθεσινό παιχνίδι έχουν ευθύνη και οι ποδοσφαιριστές.

Επαιξαν αρκετοί βασικοί και αρκετά νέα παιδιά. Δεν νομίζω πως για να νικήσεις τον Πανσερραϊκό θες κάποια ιδιαίτερη ενίσχυση, ούτε πρέπει να κατέβεις κομπλέ. Αυτή η σφαλιάρα θα πρέπει να συνεφέρει τον Ολυμπιακό και να του δείξει πως τίποτα δεν θα του χαριστεί, αν δεν μπορέσει φέτος ν’ ανταποκριθεί και ν’ αντέξει στις βαριές υποχρεώσεις του. Απ’ όσα διαβάσετε και στη χθεσινή στήλη, μην πει κανείς πως δεν περίμενα πως κάπου τώρα κοντά θα ερχόταν μία γερή σφαλιάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x