Αβέβαιο το μέλλον του Κίμι Ραϊκόνεν στη Φόρμουλα 1. Μόλις, χθες ο μάνατζερ του ανακοίνωσε οτι θα απουσιάσει, την επόμενη σεζόν, καθώς δεν έκλεισε η συμφωνία με τη McLaren.
Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή του Φιλανδού στο επόμενο πρωτάθλημα συνεχίζονται και αυτή τη φορά υποψήφια ομάδα είναι η Mercedes GP.
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, έχει καταλάβει τη μια θέση, αλλά μετά τη συμφωνία του Μπάτον με τη McLaren, ο Κίμι Ραϊκόνεν, φαντάζει η καλύτερη επιλογή για τη νέα ομάδα.
Ο Πρωταθλητής του 2007, τόνισε:
“ Έχω περάσει πολύ καλές στιγμές στη Φόρμουλα 1 και ακόμη έχω φιλοδοξίες. Με τις ιδανικές συνθήκες θα ήθελα να επιστρέψω. Η πόρτα είναι ανοιχτή και το μέλλον θα δείξει τι θα φέρει”
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






