Μπάμπης Χριστόγλου

Μπορούσε να έχει προκριθεί

SportDay

Ο Ολυμπιακός πήρε το ελάχιστο από την Αλκμααρ και τώρα θέλει έναν πόντο για να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Θεωρώ πως ίσως φοβήθηκε περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε την αντίπαλό του, διότι είχε και τους χώρους και την ευκαιρία σε αρκετές φάσεις, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από το χθεσινό παιχνίδι.

Αμυντικά φάνηκε καλά στημένος, μια και δεν έδωσε πολλούς χώρους στην ολλανδική ομάδα. Ο Οσκαρ, τουλάχιστον σε διάρκεια, ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θεωρώ πως ήταν προσηλωμένοι στον αμυντικό τομέα και πήραν αρκετά από πολλούς παίκτες. Ο Ραούλ Μπράβο αν και είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος από τον αντίπαλό του, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και βελτιώθηκε.

Ο Μέλμπεργκ κατάφερε να καλύψει καλά το κέντρο της άμυνας και στο διάστημα που ο Ζεβλάκοφ έμοιαζε να έχει προβλήματα. Παρ' όλα αυτά οι Ολλανδοί δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξαν ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δύσκολα μπορούσε να περιμένει κάποιος ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Οφείλω να επισημάνω και πάλι ότι αν υπήρχε λίγο περισσότερη προσοχή, θα μπορούσε εύκολα να πάρει τη νίκη απέναντι σε αυτή την ομάδα, που δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν έναν πόντο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αρσεναλ για να είναι βέβαιοι για την πρόκριση. Τώρα το μυαλό πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x