Μπάμπης Χριστόγλου

Ευεργετική η επίσκεψη Κόκκαλη

SportDay

Να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: δεν ασχολούμαι με όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο, αν ειπώθηκαν με τον τρόπο που βγήκαν στις εφημερίδες. Ομως, οφείλω να ομολογήσω πως η επίσκεψή του στου Ρέντη την Κυριακή το μεσημέρι αποδείχτηκε άκρως ευεργετική, αφού είδαμε στο προχθεσινό ματς με την Αλκμααρ έναν σοβαρό Ολυμπιακό ύστερα από αρκετό καιρό.

Παρά τα επτά προβλήματα απουσιών που είχαν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι», φάνηκαν να παίζουν με φουλ συγκέντρωση σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές θα πρέπει να σφίγγουν και λίγο τα λουριά σε ό,τι αφορά την πειθαρχία και οι ποδοσφαιριστές, πριν το πράγμα φτάσει στο αμήν, πρέπει να αντιλαμβάνονται μόνοι τους ορισμένα πράγματα. Από τη συγκέντρωση στο ματς της Ολλανδίας, τη μισή να είχαν στα Γιάννενα, τώρα προφανώς θα πήγαιναν ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι.

Ο Κόκκαλης, λοιπόν, έπραξε πολύ ορθά και έσπευσε την Κυριακή να τους κάνει συστάσεις, γιατί πρέπει να ξέρουν πως τίποτα δεν μπορείς να κερδίσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Και ο Ζίκο πιστεύω πως πήρε τα μηνύματά του και πως οι δυο τους, ο προπονητής με τον πρόεδρο, θα βρουν άκρη για το τι θα κάνουν με τις μεταγραφές τον χειμώνα.

Μεγάλη προσοχή και προσήλωση τώρα στο ντέρμπι, στο οποίο μάλλον επιστρέφει και ο Γκαλέτι. Μία μονάδα που μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά και οι αντίπαλοι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x