Μπάμπης Χριστόγλου

Τα έκανε μαντάρα

SportDay

Πριν από τα Χριστούγεννα είχα επισημάνει τους κινδύνους που παραμόνευαν εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Γιατί το καμπανάκι έχει χτυπήσει καιρό τώρα, ακόμα κι όταν υπήρχαν πολλά ελαφρυντικά. Ωστόσο ο Ζίκο τα έχει κάνει μαντάρα από την ώρα που έχουν γυρίσει οι περισσότεροι απ' αυτούς που έλειπαν. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν προστατεύει την ίδια του την ομάδα.

Τους παίκτες που πήραν άδεια για εννέα μέρες για να κάνουν διακοπές και φάνηκαν εντελώς απροετοίμαστοι, τον Ντουντού που έφυγε με άδεια, αντί να κάτσει εδώ και να κάνει αποθεραπεία από τη στιγμή που είχε πρόβλημα στο «Κλ. Βικελίδης». Δεν προστατεύει το ρόστερ, αποκλείοντας από τις επιλογές του ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι πάει να πει ντέρμπι, όπως ο Στολτίδης και ο Λεντέσμα, ή ποδοσφαιριστές που είναι εκ των κορυφαίων στον πρώτο γύρο, όπως ο Ζαϊρί. Βάζοντας ένα σχήμα που μπορεί μεν να φαίνεται επιθετικό, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δυνατότητα να πάει η μπάλα μπροστά δεν έχει κανένα αντίκρισμα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Κόκκαλης θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του, να προστατέψει εκείνος την επένδυσή του. Να βάλει κάποιον, εφόσον χρειάζεται, που θα έχει τον ρόλο του στα αποδυτήρια, εκείνου που θα αποτελεί το κουμάντο και θα βοηθάει και τον προπονητή ώστε να πάρει τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Αυτός που θα του δείξει πώς ακριβώς θα κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια αλλά και στην ομάδα. Από τη στιγμή που χρειάζεται κάποιος τέτοιος, είναι απαραίτητος. Σε αυτόν τον ρόλο ο «Τζόλε» θα ταίριαζε γάντι τούτη τη στιγμή. Πρόεδρε, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και -για να μην ξεχνιόμαστε- κάνε και καμία μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x