Λόγια στον... αέρα

Τι εικόνες μου άφησε το ντέρμπι

Έτυχε, στο ξεκίνημα της επικοινωνίας μας μέσω του site του NovaΣΠΟΡ FM, να πέσουμε σε ντέρμπι. Προκαθορισμένο, λοιπόν, το περιεχόμενο του παρόντος κειμένου.

Του Γιάννη Καραλή

Έτυχε, στο ξεκίνημα της επικοινωνίας μας μέσω του site του NovaΣΠΟΡ FM, να πέσουμε σε ντέρμπι. Προκαθορισμένο , λοιπόν, το περιεχόμενο του παρόντος κειμένου.

Τι μου έμεινε απ’ το χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ;

•Η ανωτερότητα , αλλά και η αδυναμία του Παναθηναϊκού να τελειώσει τις ΚΑΛΕΣ ευκαιρίες του.

•Η εκπληκτική παρουσία του… «εφιάλτη» του Καράμπελα (και σήμερα) Σαλπιγγίδη, που όμως κατέληξε και… ωραίος (1-1 στο 27’)και… μοιραίος, αφού έχασε το τετ – α-τετ στο 39’, είχε το δοκάρι στο 62’ και είδε Καράμπελα (την κόντρα),Αραμπατζή (την εκπληκτική απόκρουση) και Αραούχο (στη γραμμή) να τον σταματήσουν στο 70’.

•Η «ανυπαρξία» («για άλλο ένα ντέρμπι» λένε οι κακές γλώσσες) του Σισσέ. Ακόμη και στην φάση του 47’, φάση «ειδικότητα Τζιμπρίλ», νικήθηκε απ’ τον Αραμπατζή…

•Την εξαιρετική λειτουργία της ΑΕΚ στο γκολ του Σκόκο στο 8’ (κλέβει ο Μαντούκα, αλλάζει με Τζιμπούρ, σκοράρει ο Σκόκο), αλλά και την αδυναμία της σε κόντρες με αριθμητική υπεροχή όπως στο 64’ (2 με 1), στο 65’ (στο μπάσιμο του Τζεμπούρ) και στο 69’ και το 87’ (με 4 εναντίον 2), όπου καθυστερούσε πάρα πολύ και κοβόταν , έστω και με φάουλ.

•Την ΚΑΚΙΣΤΗ εφαρμογή του πειθαρχικού μέρους του κανονισμού από τον Σταθόπουλο. Αθροιστικά «χάρισε» 4 κίτρινες και μία κόκκινη στον ΠΑΟ. Και δεν μιλώ για 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν παίκτης σημειωμένος θα κάνει το επόμενο φάουλ για κάρτα. Όμως στην σούμα, φαντάζει… ΣΚΑΝΔΑΛΏΔΕΣ ότι ο ΠΑΟ τελείωσε με 11 το μάτς!
Δείτε:

1.O Βύντρα «κλαδεύει» στο 1’ και ανατρέπει (με τις τάπες ψηλά!) στο 64’, τον Σκόκο. Την πρώτη την γλύτωσε.

2.Ο Σπυρόπουλος «κλαδεύει» και στο 41’ και στο 77’ τον Σκόκο, σταματώντας αντίστοιχες αντεπιθέσεις. Τις γλύτωσε και τις δύο.

3.Ο Σαριέγκι, στο 65’, «απογείωσε» τον Καράμπελα! Είχε ήδη κίτρινη κάρτα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x