F1

Με βροχή τα δοκιμαστικά

Τρίτη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην πίστα της Χερέθ και οι προβλέψεις του καιρού επιβεβαιώθηκαν, καθώς ύστερα από μια ώρα διεξαγωγής των δοκιμαστικών η βροχή έκανε την εμφάνιση της. Προς το παρόν στην πίστα έχουν βρεθεί εννιά ομάδες, καθώς η Virgin δεν έχει ακόμη επιδιορθώσει το πρόβλημα στην μπροστά αεροτομή που αντιμετώπισε χθες ο Τίμο Γκλοκ και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μόνο 11 γύρους.

Τρίτη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην πίστα της Χερέθ και οι προβλέψεις του καιρού επιβεβαιώθηκαν, καθώς ύστερα από μια ώρα διεξαγωγής των δοκιμαστικών η βροχή έκανε την εμφάνιση της.

Προς το παρόν στην πίστα έχουν βρεθεί εννιά ομάδες, καθώς η Virgin δεν έχει ακόμη επιδιορθώσει το πρόβλημα στην μπροστά αεροτομή που αντιμετώπισε χθες ο Τίμο Γκλοκ και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μόνο 11 γύρους. Ντεμπούτο με την Red Bull έκανε στην πίστα της Χερέθ ο περσινός διεκδικητής του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Οι πιλότοι πριν αρχίσει η βροχή «φορούσαν» τα σλικ ελαστικά γυρνώντας στο 1:19.919. Ο ταχύτερος χρόνος, ύστερα από δύο ώρες δοκιμών ανήκει στην Toro Rosso του Αλγκουερσουαρί, με την Sauber του Ντε λα Ρόσα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Τελευταία στην κατάταξη βρίσκεται η McLaren του Χάμιλτον, μπροστά από τον Μπαρικέλο. Οι δοκιμές συνεχίζονται και θα υπάρχει ενημέρωση.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x