Αγγλία

Δεν έδωσε το χέρι στον Τέρι ο Μπριτζ! (video)

Έπρεπε να το περιμένει! Ο Γουέιν Μπριτζ δεν ανταποκρίθηκε στη χειραψία που έσπευσε να κάνει μαζί του ο Τζον Τέρι πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μαν. Σίτι () στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premiership. Ο αρχηγός των «μπλε» αποκαλύφθηκε πρόσφατα πως διατηρούσε παράλληλη σχέση με την τότε κοπέλα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Βανέσα Περονσέλ.

Έπρεπε να το περιμένει! Ο Γουέιν Μπριτζ δεν ανταποκρίθηκε στη χειραψία που έσπευσε να κάνει μαζί του ο Τζον Τέρι πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μαν. Σίτι (η Σίτι νίκησε 4-2) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premiership. Ο αρχηγός των «μπλε» αποκαλύφθηκε πρόσφατα πως διατηρούσε παράλληλη σχέση με την τότε κοπέλα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Βανέσα Περονσέλ.

Ο Τέρι στην καθιερωμένη χειραψία μεταξύ των παικτών πριν τη σέντρα άπλωσε το χέρι του προς το μέρος του Μπριτζ, αλλά ο αριστερός μπακ της Σίτι τον προσπέρασε σαν να μην υπήρχε! Προ ημερών ο άσος των «πολιτών» αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην κλήση της εθνικής Αγγλίας, προκειμένου να μην προκληθεί αναταραχή στις τάξεις της ομάδας από τη συνύπαρξή του με τον Τζον Τέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x