Η περσινή χρονιά αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα για τον πιλότο της Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, τόνισε πως πλέον ο Γερμανός είναι ένας ολοκληρωμένος πιλότος, ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
«Είναι ένας πολύ έξυπνος οδηγός, υπερβολικά ταλαντούχος, είναι αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο σκοπό του. Η επιτυχία δεν τον έχει αλλάξει, καθώς πατάει γερά στη γη», τόνισε ο Χόρνερ, ενώ επισήμανε ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ :
«Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Σεμπάστιαν είναι ο εαυτός του και θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται. Δεν είναι ένας μικρός Σουμάχερ. Ο Φέτελ σέβεται τον Σουμάχερ για αυτά που έχει πετύχει και εκτός πίστας είναι φίλοι»
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






