F1

Μικρά – μικρά από τη Φόρμουλα 1

Συνεχίζουν τις προβλέψεις πιλότοι και εκπρόσωποι των ομάδων για τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στην πίστα του Μπαχρέιν. Ταυτόχρονα ανυπόμονος και ενθουσιασμένος δηλώνει ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, καθώς φέτος είναι η 18η χρονιά που συμμετέχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνεχίζουν τις προβλέψεις πιλότοι και εκπρόσωποι των ομάδων για τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ταυτόχρονα ανυπόμονος και ενθουσιασμένος δηλώνει ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, καθώς φέτος είναι η 18η χρονιά που συμμετέχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, καθώς φέτος είναι η 18η σεζόν που παίρνει μέρος στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα ο 37χρονος Βραζιλιάνος τόνισε πως βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση του.

«Έχω τόσα κίνητρα και νιώθω τόσα καλά, όσο ποτέ στην καριέρα μου. Επίσης, χαίρομαι πολύ που θα οδηγώ το μονοθέσιο της Williams. Μόλις έφτασα στην ομάδα και αισθάνομαι σαν να είμαι στην ομάδα εδώ και πέντε χρόνια»,τόνισε ο Μπαρικέλο.

Την πεποίθηση του ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes, Ρος Μπρον. Φέτος, τα φαβορί είναι τέσσερα, ενώ προβλέψεις για την κατάκτηση της κορυφής είναι δύσκολο να γίνουν.

«Φέτος είναι μια καινούρια σεζόν και μια νέα πρόκληση. Είχαμε μια έντονη περίοδο επίσημων δοκιμών, αλλά δεν έχουμε φτάσει το επίπεδο που θα θέλαμε για τον αγώνα του Μπαχρέιν», τόνισε ο Μπρον, ενώ για το μονοθέσιο συμπλήρωσε, «Το αυτοκίνητο έχει προϋποθέσεις και έχουμε πρόγραμμα βελτίωσης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να παλέψουμε για τον τίτλο»

Χωρίς μάνατζερ θα συμμετάσχει και σε αυτό το πρωτάθλημα ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος πέρυσι έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιθυμεί να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις:

«Οι άνθρωποι λένε, πρέπει να έχεις ένα μάνατζερ για να σε συμβουλεύει ή για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, αλλά εγώ είμαι μια χαρά. Θέλω να αποφασίζω μόνος μου», τόνισε ο 22χρονος πιλότος της Red Bull, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έχει κάνει.

Επικές μάχες προβλέπει το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, καθώς πιστεύει πως καμία από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες, δεν έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε , αλλά έχουμε και πολύ δυνατούς αντιπάλους. Η Ferrari και η McLaren είχαν μια φτωχή χρονιά πέρυσι, αλλά και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες. Επίσης, ο συνδυασμός Σουμάχερ και Μπρον είναι ένας καλός αντίπαλος», δήλωσε ο Χόρνερ.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x