Stoiximan Super League

Να μη χάσει την ευκαιρία!

Με αυτοπεποίθηση και πίστη για το «διπλό» θα παραχθεί (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη. Όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Τρίπολης, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη για το «διπλό» θα παραχθεί (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη. Όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα της Τρίπολης, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα. Ο «Δικέφαλος» θέλει να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα των «κιτρίνων».

Η εβδομάδα κύλησε χωρίς προβλήματα και οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάστηκαν όσο το δυνατόν καλύτερο για μία αναμέτρηση που –όπως και οι επόμενες– μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Το τελευταίο διάστημα ο κ. Σάντος δεν έχει κάποιον «πονοκέφαλο» και ζήτησε τρία πράγματα από τους παίκτες του. «Συγκέντρωση, ψυχραιμία, επιθετική άμυνα», είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να επιτύχει τον στόχο του. Από τις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστή η αρχική σύνθεση του «Δικεφάλου», με την οποία θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αγωνιστούν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μουν, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Εντίνιο. Εκτός έμειναν οι Παπάζογλου, Βερόν, Κουτζαβασίλης και οι τραυματίες Σαβίνι, Φιλομένο και Κριστιάνο.

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» συζήτησε με τους συνεργάτες του καθετί που αφορά την προετοιμασία του αγώνα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση της αναμέτρησης. Οπως είναι γνωστό, ο «Ζαγόρ» θα ηγηθεί των παραγόντων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν σήμερα σε μία από τις σουίτες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά το θέμα των χρεών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θεώρησε σωστό να αντιδράσει επίσημα στο νούμερο των 47 εκατ. ευρώ που εμφανίστηκε. Η «SportDay» ανέλυσε από χθες τις θέσεις του ΠΑΟΚ και τα 17 εκατομμύρια που οφείλει, βάσει ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών: 12,4 εκατομμύρια ως το πρωτογενές χρέος, το 20% ως προσαύξηση και τα δύο εκατομμύρια που έχουν μπει ήδη στη ρύθμιση Ορφανού.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x