F1

Τους «μαύρισε» την καρδιά

Η νεοεισερχόμενη ομάδα Hispania Racing την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε τον τρίτο της οδηγό, Κρίστιαν Κλιν. Ο Αυστριακός πιλότος, στην καταλονική πίστα μπήκε για πρώτη φορά στο μονοθέσιο της ομάδας, με σκοπό να διαπιστώσει την κατάσταση στη οποία βρίσκεται

Η νεοεισερχόμενη ομάδα Hispania Racing την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε τον τρίτο της οδηγό, Κρίστιαν Κλιν. Ο Αυστριακός πιλότος, στην καταλονική πίστα μπήκε για πρώτη φορά στο μονοθέσιο της ομάδας, με σκοπό να διαπιστώσει την κατάσταση στη οποία βρίσκεται.

Ωστόσο, τα συμπεράσματά του δεν ήταν και τα καλύτερα, τονίζοντας μάλιστα ότι το μονοθέσιο απέχει πολύ από τα στάνταρ της Φόρμουλα 1.

«Η ομάδα με προσέλαβε για να πληροφορήσω μέσω της ανατροφοδότησης τους μηχανικούς, συγκρίνοντας το μονοθέσιο με αυτό της Honda και της BMW. To F110 έχει μικρή κάθετη δύναμη και οι λεπτομέρειες δεν είναι τόσο καλές όσο στα άλλα μονοθέσια», τόνισε ο 27χρονος πιλότος.

Επίσης, ο δοκιμαστής της HRT επικεντρώθηκε στο κυριότερο πρόβλημα της ομάδας, το οποίο είναι το σασί της Dallara, παρά στην απόδοση του κινητήρα της Cosworth.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x