Γιάννης Κυφωνίδης

Στο… αντάρτικο!

Είναι αναμφισβήτητο πλέον ότι αν ένα ματς δεν έχει τακτικές, συστήματα, αυτοματισμούς, αριθμητική ισορροπία και πλείστες όσες άλλες… ανωμαλίες, η ομάδα που θα νικήσει είναι η ΑΕΚ. Στις τρεις μέχρι τώρα αγωνιστικές που διεξήχθησαν και στα ισάριθμα ματς που έδωσαν οι παίκτες του «δικεφάλου» απέδωσαν καλύτερα όταν βγήκαν όλοι μπροστά στο β’ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χθες που η ομάδα έμεινε με εννέα παίκτες και πίσω στο σκορ με 2-1.

Είναι αναμφισβήτητο πλέον ότι αν ένα ματς δεν έχει τακτικές, συστήματα, αυτοματισμούς, αριθμητική ισορροπία και πλείστες όσες άλλες… ανωμαλίες, η ομάδα που θα νικήσει είναι η ΑΕΚ.

Στις τρεις μέχρι τώρα αγωνιστικές που διεξήχθησαν και στα ισάριθμα ματς που έδωσαν οι παίκτες του «δικεφάλου» απέδωσαν καλύτερα όταν βγήκαν όλοι μπροστά στο β’ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χθες που η ομάδα έμεινε με εννέα παίκτες και πίσω στο σκορ με 2-1.

Εκεί ότι κι αν ήθελε να σχεδιάσει ο προπονητής πήγε… περίπατο, η ομάδα στηρίχτηκε στο ατομικό ταλέντο των παικτών της από την μέση και μπροστά και στο αίσθημα αυτοσυντήρησης της ομάδας που θέλει να αποφύγει την… ταπείνωση της τελευταίας θέσης και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το δικαίωμα στο όνειρο ή τουλάχιστον σε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πολλά περιθώρια για κάτι άλλο από δω και πέρα από το να ακολουθήσουν αυτόν τον… δρόμο.

Το… αντάρτικο που μπορεί να τους οδηγήσει -ίσως- σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχει τώρα. Το ματς της Τετάρτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πολύ σημαντικό καθώς με νίκη της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και μη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού, τότε μπορεί και να αρχίσει να ονειρεύεται ξανά τα προκριματικά του Champions League.

Ας ξεχάσουν τα πάντα λοιπόν, ας βάλουν πάνω από όλους την ομάδα, ας φέρουν στο προσκήνιο τον εγωισμό και το πάθος τους και μπορούν να ονειρεύονται και να κάνουν και τον κόσμο να ονειρεύεται. Φέτος η χρονιά μοιάζει να σώνεται μόνο με τον τρόπο αυτό.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x