Σε ένα γκραν πρι όπως αυτό του Μόντε Κάρλο πολλά είναι πιθανόν να συμβούν, καθώς η θέση που θα αποκτήσει ένας πιλότος στις κατατακτήριες μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Ο Πολωνός πιλότος της Renault, Ρόμπερτ Κούμπιτσα, στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, δίνοντας του πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση της Πολ Ποζίσιον.
«Όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά εδώ στο Μονακό, από την άλλη όμως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Το μονοθέσιο συμπεριφερόταν καλά και στην πραγματικότητα δεν αποτελεί έκπληξη. Υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν», τόνισε ο Κούμπιτσα, ο οποίος συμπλήρωσε πως για πρώτη φορά φέτος αισθάνεται αισιόδοξος, παρά τις δυσκολίες :
«Ελπίζουμε να βελτιώσουμε την ισορροπία του μονοθεσίου, αλλά η κατάσταση της πίστας αλλάζει πολύ γρήγορα. Συνεπώς, πρέπει να έχουμε το σωστό στήσιμο την κατάλληλη στιγμή και αυτό δεν είναι εύκολο»
Ο Κούμπιτσα στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει καλύτερη απόδοση, καθώς ήδη βρίσκεται στην όγδοη θέση, 26 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Τζένσον Μπάτον.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






