Σε σκέψεις έχει μπει ο Μίκαελ Σουμάχερ πως μάλλον δεν προλαβαίνει πλέον να διεκδικήσει τον όγδοο Παγκόσμιο τίτλο του. Παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός πιλότος της Mercedes GP έχει βελτιώσει την απόδοση του στα τελευταία γκραν πρι, οι 59 βαθμοί που τον χωρίζουν από την κορυφή είναι αρκετοί για να τον προσγειώσουν στην πραγματικότητα.
«Όταν ξεκίνησα τη σεζόν, σκεφτόμουν το πρωτάθλημα και αυτός ήταν ο σκοπός μου. Παρόλο που το πρωτάθλημα είναι ακόμη μεγάλο (απομένουν 12 αγώνες) δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να το κερδίσω», τόνισε ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε :
«Μερικές φορές έχεις πολύ ειδικούς αγώνες και στιγμές που τα πράγματα σου πηγαίνουν τέλεια, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το σημείο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες μας, να ανεβαίνουμε στο βάθρο και να κερδίζουμε αγώνες»
Στο γκραν πρι του Καναδά (12-13 Ιουνίου) ο Σουμάχερ έχει κερδίσει τέσσερις φορές στους τελευταίους οχτώ αγώνες.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






