Να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις ήθελαν στη Ferrari και εν μέρει τα κατάφεραν, με την τρίτη θέση του Φερνάντο Αλόνσο. Από την άλλη, παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιο ήταν ανταγωνιστικό, ο έτερος πιλότος της σκουντερία δεν κατάφερε να τερματίσει εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας, καθώς η τύχη του είχε γυρίσει την πλάτη στο σιρκουί του Καναδά.
«Ήταν ένας τρομερός αγώνας, όπου τα πάντα συνέβησαν σε εμένα. Στην πρώτη στροφή, είχα ένα ατύχημα, το οποίο με έστειλε εκτός αγώνα. Έκανα μια πολύ καλή εκκίνηση, αλλά έγινα «σάντουιτς» μεταξύ του Μπάτον και του Λιουίτζι, ο οποίος με χτύπησε και όλοι είδαμε την κατάληξη. Κρίμα, αλλά έγινε», τόνισε ο Βραζιλιάνος πιλότος της σκουντερία.
Σαν να μην έφτανε το άσχημο ξεκίνημα, ο Μάσα είχε άλλη μια σύγκρουση στο τέλος του αγώνα με τον Μίκαελ Σουμάχερ :
«Το μονοθέσιο ήταν πάρα πολύ καλό. Μετά από αυτό στην αρχή αντιμετώπισα πολύ κίνηση και όταν κατάφερα να μπω στη δεκάδα, είχα άλλη μια σύγκρουση με τον Σουμάχερ. Αυτό έβαλε τέλος στην επιθυμία μου για βαθμούς», ήταν τα λόγια του Μάσα, ο οποίος τελικά τερμάτισε στη 15η θέση και ελπίζει σε κάτι καλύτερο στο επόμενο γκραν πρι στη Βαλένθια (26-27 Ιουνίου).
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






