Μουντιάλ 2010

Γερμανία - Σερβία (preview)

Το μόνο από τα μεγαθήρια που έπεισε με την εμφάνισή του στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ είναι η Γερμανία. Τα «πάντσερ» περνάνε λογικά στην επόμενη φάση με νίκη επί της Σερβίας, με τους Βαλκάνιους να εναποθέτουν στον αγώνα της Παρασκευής (14:30) τις ελπίδες τους για μια καλή πορεία στη διοργάνωση, καθώς η ήττα από τη Γκάνα τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το μόνο από τα μεγαθήρια που έπεισε με την εμφάνισή του στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ είναι η Γερμανία.

Τα «πάντσερ» περνάνε λογικά στην επόμενη φάση με νίκη επί της Σερβίας, με τους Βαλκάνιους να εναποθέτουν στον αγώνα της Παρασκευής (14:30) τις ελπίδες τους για μια καλή πορεία στη διοργάνωση, καθώς η ήττα από τη Γκάνα τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Με τους ίδιους παίκτες που διέλυσε 4-0 την Αυστραλία θα παρατάξει ο Γιόακιμ Λεβ την νασιονάλμανσαφτ. Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Νόϊερ, Φρίντριχ, Μερτεσάκερ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόζε

Ο Μίλοβαν Ράγεβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αλεξάνταρ Λούκοβιτς. Θα τον αντικαταστήσει ο Νέβεν Σούμποτις. Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Βίντιτς, Σούμποτιτς, Κολάροφ, Κράσιτς, Στάνκοβιτς, Μίλιγιας (Κουζμάνοβιτς), Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς, Πάντελιτς (Λάζοβιτς)

Group D

Γερμανία 3 βαθμοί
Γκάνα 3
Σερβία 0
Αυστραλία

Διαιτητής: Ουντιάνο Μαγένκο
Στάδιο: Nelson Mandela Bay

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x