Δεν σταματά να συναντά προκλήσεις ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25 Ιουλίου) θα επιστρέψει στο γκραν πρι της πατρίδας του αυτήν τη φορά με το μονοθέσιο της Mercedes GP.
«Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό βρίσκεσαι εκεί είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο, να τρέχεις μπροστά στο κοινό σου. Στο Χόκενχαϊμ, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τους φίλους που με έχουν στηρίξει τόσο πολύ», τόνισε ο Σούμι, ο οποίος πρόσθεσε :
«Θα είναι η πρώτη φορά για εμένα που θα πάω στη Γερμανία και θα τρέξω για τη Mercedes και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Το να οδηγείς μπροστά στους μέλη της ομάδας, τους υπαλλήλους και το κοινό της Mercedes είναι μια συγκινητική στιγμή»
Τα μονοθέσια της Mercedes αναμένεται να έχουν αναβαθμίσεις στον 11ο γύρο του πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Γερμανία.
Επιμέλεια : Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






