Άμεση ήταν η απάντηση του Νικόλα Πατέρα στην επιστολή του Δημήτρη Γόντικα, με την οποία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του πρότεινε να κάνει χορηγία στην ομάδα τα χρήματα που προτίθεται να προσφέρει. «…δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία… σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή Γκαλάς», αναφέρει η επιστολή Πατέρα.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube