Ειδήσεις

Απογοητεύει η Τουρκία

Με τέτοιες εμφανίσεις, η Τουρκία δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις στο Μουντομπάσκετ. Οι οικοδεσπότες της μεγάλης διοργάνωσης, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο τζάμπολ, απογοήτευσαν χάνοντας και στο δεύτερο παιχνίδι τους στο τουρνουά του Μπάμπεργκ, με 72-61 από την Κροατία

Με τέτοιες εμφανίσεις, η Τουρκία δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις στο Μουντομπάσκετ. Οι οικοδεσπότες της μεγάλης διοργάνωσης, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο τζάμπολ, απογοήτευσαν χάνοντας και στο δεύτερο παιχνίδι τους στο τουρνουά του Μπάμπεργκ, με 72-61 από την Κροατία. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα μετά από αυτές από Σερβία και Λιθουανία για το συγκρότημα του Τάνιεβιτς, που είχε σε καλή μέρα μόνο τους Ομέρ Ασίκ και Τσενκ Ακιόλ με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα, σε ρηχά νερά κινήθηκαν και πάλι οι δύο σταρ της ομάδας, Τούρκογλου και Ιλιάσοβα.

Από τους νικητές, που στην πρεμιέρα είχαν επιβληθεί της οικοδέσποινας Γερμανίας και παρουσιάζουν καλά δείγματα γραφής, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με 19 πόντους και ο Μάρκο Τόμας με 14 ξεχώρισαν.

Δεκάλεπτα: 15-22, 27-37, 43-53, 61-72.

Τουρκία: Ακιόλ 15, Γκιουλέρ 1, Ιλιάσοβα 3 (6 ριμπ.), Ερντέν 4, Σαβάς 8, Γκονλούμ 4, Ασίκ 17 (5 ριμπ.), Τούρκογλου 9, Μπουκέρ, Τουντσερί, Αρσλάν, Ονάν.

Κροατία: Ούκιτς 19, Κους 2, Πόποβιτς 8, Μπογκντάνοβιτς 4, Τόμας 14, Τόμιτς 4, Λόντσαρ 8, Μπάνιτς 11, Ζόριτς 2, Άντριτς. Στίπτσεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x