Ειδήσεις

«Έτοιμος να βοηθήσω»

Το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας του διανύει ο Ίαν Βουγιούκας όπως εκμυστηρεύτηκε στο www.sport-fm.gr. «Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό μού έδωσε ώθηση και χαίρομαι που είμαι στην Εθνική Ανδρών», δήλωσε ο 25χρονος σέντερ. «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω», είπε καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Μπουρούση στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», που ξεκινά απόψε με τον αγώνα κόντρα στον Καναδά. «Αν είμαστε υγιείς, πάμε για τετράδα στην Τουρκία», συμπλήρωσε.

Το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας του διανύει ο Ίαν Βουγιούκας όπως εκμυστηρεύτηκε στο www.sport-fm.gr. «Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό μού έδωσε ώθηση και χαίρομαι που είμαι στην Εθνική Ανδρών», δήλωσε ο 25χρονος σέντερ. «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω», είπε καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Μπουρούση στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», που ξεκινά απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΕΤ1) με τον αγώνα κόντρα στον Καναδά.

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη, που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα. Πριν τον αγώνα τις Εθνικής, στις 19:00, αναμετρώνται Σερβία και Σλοβενία. Η γενική είσοδος για κάθε μέρα του τουρνουά είναι 15 ευρώ.

Συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη

Παρότι είσαι από τα νέα στελέχη της ομάδας, έχεις δείξει να προσαρμόζεσαι πολύ γρήγορα στο κλίμα, εντός κι εκτός παρκέ...

«Όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθώ κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα. Είμαι καινούριος στην Εθνική και οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ με έχουν κάνει να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή μέλος της οικογένειας, μέλος της παρέας».

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουρούση πολύ πιθανό να σημαίνει για σένα αύξηση των αρμοδιοτήτων σου, τουλάχιστον στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

«Είναι απώλεια για την ομάδα ο τραυματισμός του Γιάννη, γιατί είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής. Αν με χρειαστεί ο προπονητής και μου αναθέσει το ρόλο αυτό, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό πόσο σε έχει βοηθήσει ψυχολογικά;

«Είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου σε επαγγελματικό επίπεδο, με τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό και την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Μου δίνει μεγάλη ώθηση η συμφωνία μου με μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Αυτό θα με βοηθήσει να σταθώ πιο καλά και στην Εθνική».

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Εθνική στο Μουντομπάσκετ;

«Καλό είναι να σταματήσουν οι τραυματισμοί. Ήμασταν λίγο άτυχοι με τους τραυματισμούς του Μπουρούση και του Σπανούλη, που είναι πολύτιμα μέλη αυτής της ομάδας και η παρουσία τους στην Τουρκία είναι απαραίτητη. Αν είμαστε όλοι υγιείς, μπορούμε να χτυπήσουμε τετράδα και μπορεί και κάτι παραπάνω».

Ποιοι είναι οι βασικοί μας ανταγωνιστές για κάτι... μεγάλο στα γήπεδα της Τουρκίας;

«Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος και θέλει προσοχή. Οι ευρωπαϊκές ομάδες θα είναι και πάλι πολύ δυνατές. Θεωρώ πως η Ισπανία, η Σερβία μπορούν να μπουν στην τετράδα, ενώ η Γαλλία και η Ρωσία μπορούν να φτάσουν ψηλά. Μην ξεχνάμε επίσης τις ΗΠΑ, την Αργεντινή, ίσως και τη Βραζιλία, που είναι πολύ δυνατές».

Ανυπομονείτε για το φιλικό με τις ΗΠΑ την επόμενη Τετάρτη;

«Και οι φίλαθλοι, αλλά και εμείς οι παίκτες περιμένουμε πώς και πώς αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία και ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε σαν ομάδα λίγες ημέρες πριν αρχίσει το Μουντομπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x