Ειδήσεις

Το θλιβερό καθήκον του Διαμαντίδη

Απών από την προπόνηση της Εθνικής την Κυριακή ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς-κατόπιν ειδικής άδειας που του έδωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας-μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Καστοριά, για την κηδεία της γιαγιάς του. Ο 30χρονος γκαρντ θα επιστρέψει εγκαίρως για την προπόνηση της Δευτέρας. Στο μεταξύ, ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ στη συνέχεια συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση της Εθνικής την Κυριακή ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς-κατόπιν ειδικής άδειας που του έδωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας-μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Καστοριά, για την κηδεία της γιαγιάς του. Ο 30χρονος γκαρντ θα επιστρέψει εγκαίρως για την προπόνηση της Δευτέρας.

Στο μεταξύ, ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ στη συνέχεια συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η αγωνία παρατείνεται για τον Καρδιτσιώτη σέντερ, ο οποίος-ωστόσο-αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Έστω κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι (28/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x