Ειδήσεις

Λόγια στον… αέρα

Σαν να μην έφτανε η αγωνία για τις πιθανές τιμωρίες των Ελλήνων διεθνών που συμμετείχαν στα επεισόδια με Σέρβους παίκτες στο φιλικό των δύο ομάδων την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ένα άλλο σίριαλ συνεχίζεται. Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» την Κυριακή δήλωσης του Γιάννη Μπουρούση που ανέφερε για το επεισόδιο με τον Νέναντ Κρστιτς «αυτός θα τις φάει από μένα», ήρθε λίγο αργότερα η διάψευση από πλευράς ΕΟΚ. Το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης βγήκε στο «Youtube».

Σαν να μην έφτανε η αγωνία για τις πιθανές τιμωρίες των Ελλήνων διεθνών που συμμετείχαν στα επεισόδια με Σέρβους παίκτες στο φιλικό των δύο ομάδων την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ένα άλλο σίριαλ συνεχίζεται.

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» την Κυριακή δήλωσης του Γιάννη Μπουρούση που ανέφερε για το επεισόδιο με τον Νέναντ Κρστιτς «αυτός θα τις φάει από μένα», ήρθε λίγο αργότερα η διάψευση από πλευράς ΕΟΚ. Το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης βγήκε το απόγευμα της Δευτέρας με κάποιον τρόπο στο «Youtube». Ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού ακούγεται μεν να λέει τα συγκεκριμένα λόγια, ωστόσο φαίνεται πως δεν σοβαρολογεί και πιθανώς θεωρεί ότι όσα αναφέρει είναι «off the record».

Άλλωστε εξ αρχής ο διεθνής άσος είχε αναλάβει ρόλο «πυροσβέστη» στα επεισόδια και ακόμη και μετά το χτύπημα που δέχτηκε, πήγε στα αποδυτήρια της Σερβίας αλλά χωρίς διάθεση να ανταποδώσει στον αντίπαλό του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x